Commentaar & Context WWZ

Prijs € 57,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

F.M. Dekker

Paperback | Februari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na inwerkingtreding van de WWZ zijn met tal van wetten - zoals de Verzamelwet SZW 2015, de Wet aanpak schijnconstructies (WAS), de Verzamelwet SZW 2016, de Wet werken na de AOW-gerechtigde leeftijd, de Wet arbeidsvoorwaardengedetacheerde werknemers in de Europese Unie (Wagw- EU) en de Verzamelwet SZW 2017 - reparaties uitgevoerd. Zoals bij elke nieuwe wet, is de parlementaire geschiedenis een belangrijk hulpmiddel bij de interpretatie en toepassing ervan.Daaruit blijkt immers wat de wetgever met de wet heeft beoogd. In deze uitgave zijn de belangrijkste passages en de diverse reparatiewetten uit de parlementaire geschiedenis van de WWZ geselecteerd en artikelsgewijs geordend. Elk wetsartikel is voorzien van een commentaar, dat de wijzigingen van dat artikel kort en bondig toelicht en in de context van het systeem van de WWZ plaatst.Essentiële onderdelen van het ontslagrecht zijn nader uitgewerkt in AMvB's en ministeriële regelingen. De meest wezenlijke hiervan zijn in deze uitgave opgenomen. Dit boek maakt het mogelijk de WWZ en de parlementaire geschiedenis ervan snel te doorgronden en is bedoeld voor iedereen die zich met arbeidsrecht bezighoudt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
F.M. Dekker
Uitgever
Boom Juridische uitgevers
ISBN
9789462902282
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Na inwerkingtreding van de WWZ zijn met tal van wetten - zoals de Verzamelwet SZW 2015, de Wet aanpak schijnconstructies (WAS), de Verzamelwet SZW 2016, de Wet werken na de AOW-gerechtigde leeftijd, de Wet arbeidsvoorwaarden
gedetacheerde werknemers in de Europese Unie (Wagw- EU) en de Verzamelwet SZW 2017 - reparaties uitgevoerd. Zoals bij elke nieuwe wet, is de parlementaire geschiedenis een belangrijk hulpmiddel bij de interpretatie en toepassing ervan.
Daaruit blijkt immers wat de wetgever met de wet heeft beoogd.

In deze uitgave zijn de belangrijkste passages en de diverse reparatiewetten uit de parlementaire geschiedenis van de WWZ geselecteerd en artikelsgewijs geordend. Elk wetsartikel is voorzien van een commentaar, dat de wijzigingen van dat artikel kort en bondig toelicht en in de context van het systeem van de WWZ plaatst.

Essentiële onderdelen van het ontslagrecht zijn nader uitgewerkt in AMvB's en ministeriële regelingen. De meest wezenlijke hiervan zijn in deze uitgave opgenomen.

Dit boek maakt het mogelijk de WWZ en de parlementaire geschiedenis ervan snel te doorgronden en is bedoeld voor iedereen die zich met arbeidsrecht bezighoudt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
F.M. Dekker
Uitgever
Boom Juridische uitgevers
ISBN
9789462902282
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99