Combipakket Startrekenen Compact 2F WL12

Prijs € 32,40

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Sari Wolters, Jelte Folkertsma, Jan van Daalen, Rieke Wynia

Paperback | Augustus 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Startrekenen Compact 2F is compacte rekenmethode voor mbo-opleidingen met een beperkt aantal lesuren, zoals BBL-opleidingen en verkorte trajecten.Dit combipakket bestaat uit:*een overzichtelijk werkboek op 2F-niveau;*een activatiecode van 12 maanden voor het digitale oefen- en toetsprogramma Startrekenen Compact Online.WERKBOEK 2FHet Startrekenen Compact Werkboek 2F biedt afwisselende opdrachten waarin de student oefent met het toepassen van rekenen in functionele context. Het werkboek is ingedeeld in drie fases.Fase 1 bevat twaalf lessen waarin telkens drie rekenvaardigheden eerst apart en dan gecombineerd worden geoefend. In fase 2 wordt aandacht besteed aan examenvoorbereiding: hoe ziet een rekenexamen eruit en hoe pak je een opdracht op examenniveau aan? Fase 3 bestaat uit oefenexamens waarin opdrachten op eindniveau door elkaar aangeboden worden.STARTREKENEN COMPACT ONLINEInbegrepen bij Startrekenen Compact zijn Startrekenen Compact Online en Examencoach rekenen. Met Startrekenen Compact Online kan uw student extra oefenen met de rekenvaardigheden die in de lessen in het werkboek zijn behandeld. Ook biedt het oefenmateriaal in dit online oefenprogramma studenten de mogelijkheid achterstanden op specifieke rekenvaardigheden weg te werken. Examencoach rekenen biedt studenten na het doorwerken van het werkboek de mogelijkheid om te oefenen met vragen op eindniveau. Dit combipakket bevat een activatiecode voor 12 maanden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sari Wolters, Jelte Folkertsma, Jan van Daalen, Rieke Wynia
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789463261364
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Startrekenen Compact 2F is compacte rekenmethode voor mbo-opleidingen met een beperkt aantal lesuren, zoals BBL-opleidingen en verkorte trajecten.
Dit combipakket bestaat uit:
*een overzichtelijk werkboek op 2F-niveau;
*een activatiecode van 12 maanden voor het digitale oefen- en toetsprogramma Startrekenen Compact Online.

WERKBOEK 2F
Het Startrekenen Compact Werkboek 2F biedt afwisselende opdrachten waarin de student oefent met het toepassen van rekenen in functionele context. Het werkboek is ingedeeld in drie fases.
Fase 1 bevat twaalf lessen waarin telkens drie rekenvaardigheden eerst apart en dan gecombineerd worden geoefend. In fase 2 wordt aandacht besteed aan examenvoorbereiding: hoe ziet een rekenexamen eruit en hoe pak je een opdracht op examenniveau aan? Fase 3 bestaat uit oefenexamens waarin opdrachten op eindniveau door elkaar aangeboden worden.

STARTREKENEN COMPACT ONLINE
Inbegrepen bij Startrekenen Compact zijn Startrekenen Compact Online en Examencoach rekenen. Met Startrekenen Compact Online kan uw student extra oefenen met de rekenvaardigheden die in de lessen in het werkboek zijn behandeld. Ook biedt het oefenmateriaal in dit online oefenprogramma studenten de mogelijkheid achterstanden op specifieke rekenvaardigheden weg te werken. Examencoach rekenen biedt studenten na het doorwerken van het werkboek de mogelijkheid om te oefenen met vragen op eindniveau. Dit combipakket bevat een activatiecode voor 12 maanden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sari Wolters, Jelte Folkertsma, Jan van Daalen, Rieke Wynia
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789463261364
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99