Coöperatief vergaderen

een complete aanpak voor actief vergaderen met betrokken deelnemers

Prijs € 46,00

Niet beschikbaar

Spencer Kagan, Dook Kopmels, Betty de Jaeger

Hardback | Maart 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Woont u graag vergaderingen bij?Leert u op de vergadering uw collega's beter kennen en gaat u ze meer waarderen? Zorgt het gesprek ervoor dat iedereen zijn werk beter gaat doen? Kunt u tijdens de vergadering meewerken aan besluiten? Brengt u in vergaderingen alles wat u weet over effectief communiceren, leren en samenwerken in de praktijk?Als u op minstens een van deze vragen 'nee' hebt geantwoord, is dit boek echt iets voor u. U heeft dan het gevoel dat er méér uit vergaderingen te halen valt. Als deelnemer wilt u het idee hebben dat jullie samen iets wezenlijks aan het doen zijn. Als leider van de vergadering wilt u dat uw mensen zich echt betrokken voelen bij de gespreksonderwerpen.Het kan beterVergaderen kan beter, door echt samen te vergaderen: coöperatief te vergaderen. Dat betekent:* geen eenrichtingsverkeer;* zoveel mogelijk mensen gelijktijdig actief;* efficiënte onderlinge communicatie.Betekent dit dat u voor iedere vergadering uren voorbereidingstijd kwijt bent? Nee! Uiteraard moet u even bedenken hoe u het gaat aanpakken. Maar als u na het lezen van dit boek de diverse mogelijkheden in uw hoofd heeft, vergt dat weinig extra tijd. Dan zult u merken dat u vergaderingen naar een hoger niveau kunt tillen!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Spencer Kagan, Dook Kopmels, Betty de Jaeger
Uitgever
Bazalt Educatieve Uitgaven
ISBN
9789461182067
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

Woont u graag vergaderingen bij?
Leert u op de vergadering uw collega's beter kennen en gaat u ze meer waarderen? Zorgt het gesprek ervoor dat iedereen zijn werk beter gaat doen? Kunt u tijdens de vergadering meewerken aan besluiten? Brengt u in vergaderingen alles wat u weet over effectief communiceren, leren en samenwerken in de praktijk?

Als u op minstens een van deze vragen 'nee' hebt geantwoord, is dit boek echt iets voor u. U heeft dan het gevoel dat er méér uit vergaderingen te halen valt. Als deelnemer wilt u het idee hebben dat jullie samen iets wezenlijks aan het doen zijn. Als leider van de vergadering wilt u dat uw mensen zich echt betrokken voelen bij de gespreksonderwerpen.

Het kan beter
Vergaderen kan beter, door echt samen te vergaderen: coöperatief te vergaderen. Dat betekent:
* geen eenrichtingsverkeer;
* zoveel mogelijk mensen gelijktijdig actief;
* efficiënte onderlinge communicatie.

Betekent dit dat u voor iedere vergadering uren voorbereidingstijd kwijt bent? Nee! Uiteraard moet u even bedenken hoe u het gaat aanpakken. Maar als u na het lezen van dit boek de diverse mogelijkheden in uw hoofd heeft, vergt dat weinig extra tijd. Dan zult u merken dat u vergaderingen naar een hoger niveau kunt tillen!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Spencer Kagan, Dook Kopmels, Betty de Jaeger
Uitgever
Bazalt Educatieve Uitgaven
ISBN
9789461182067
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99