Circuskind (e-Book)

Prijs € 12,95
Download direct dit e-Book

Sandra Timmerman

Adobe PDF | Januari 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Circuskind is het ongelooflijke verhaal van een meisje dat vanuit een wereld van roem, geld en succes, in duistere tijden van godsdienstwaan, extreme dreiging van het einde der tijden en een leven van pijnlijke armoede terechtkwam. Als kind misbruikt, meegesleurd in de uitersten van geloofsbeleving, slopende ruzies en woedeaanvallen, een emigratie naar Israël die slechts drie maanden duurde. Daarna als tiener verantwoordelijk voor een verslonsd huishouden met de zorg voor haar broer en zusje. Sandra, het circuskind, overkwam het allemaal en zij onderging het, steeds lachend alsof er niets aan de hand was. Ze moest wel. Dit boek vertelt hoe alles anders was dan het grote publiek dacht: haar moeder vaak ziek en uitgeput, haar vader dominant en impulsief. Na zeventien jaren van godsdienstgekte werden de ketenen verbroken. Met haar zus vormde Sandra het zangduo She She, dat ongekende successen beleefde in feesttenten en discotheken, nadat de zusjes Timmerman samen in de Playboy hadden gestaan. Later volgde haar succes als solozangeres en theatervrouw. Sandra Timmerman (Enschede, 1964) kijkt in Circuskind terug op haar jeugd en jonge jaren, op de pijnlijke, maar ook mooie herinneringen, op haar huwelijken en haar successen in het theater. Zij beschrijft het verlies van haar moeder en de perikelen rond de verbroken contacten met haar vader, broer en zus. Naast succes beschrijft ze haar verdriet en teleurstellingen. Maar ook getuigt zij van de grote liefde voor haar kinderen en kleinkinderen en droomt zij ervan de plek op het podium te kunnen uitbouwen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sandra Timmerman
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789464249910
Formaat
Adobe PDF
Publicatiedatum
Januari 2022
Bestandsgrootte
13745715 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
248

Beschrijving

Circuskind is het ongelooflijke verhaal van een meisje dat vanuit een wereld van roem, geld en succes, in duistere tijden van godsdienstwaan, extreme dreiging van het einde der tijden en een leven van pijnlijke armoede terechtkwam.

Als kind misbruikt, meegesleurd in de uitersten van geloofsbeleving, slopende ruzies en woedeaanvallen, een emigratie naar Israël die slechts drie maanden duurde. Daarna als tiener verantwoordelijk voor een verslonsd huishouden met de zorg voor haar broer en zusje.

Sandra, het circuskind, overkwam het allemaal en zij onderging het, steeds lachend alsof er niets aan de hand was. Ze moest wel. Dit boek vertelt hoe alles anders was dan het grote publiek dacht: haar moeder vaak ziek en uitgeput, haar vader dominant en impulsief.

Na zeventien jaren van godsdienstgekte werden de ketenen verbroken. Met haar zus vormde Sandra het zangduo She She, dat ongekende successen beleefde in feesttenten en discotheken, nadat de zusjes Timmerman samen in de Playboy hadden gestaan. Later volgde haar succes als solozangeres en theatervrouw.

Sandra Timmerman (Enschede, 1964) kijkt in Circuskind terug op haar jeugd en jonge jaren, op de pijnlijke, maar ook mooie herinneringen, op haar huwelijken en haar successen in het theater. Zij beschrijft het verlies van haar moeder en de perikelen rond de verbroken contacten met haar vader, broer en zus. Naast succes beschrijft ze haar verdriet en teleurstellingen. Maar ook getuigt zij van de grote liefde voor haar kinderen en kleinkinderen en droomt zij ervan de plek op het podium te kunnen uitbouwen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sandra Timmerman
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789464249910
Formaat
Adobe PDF
Publicatiedatum
Januari 2022
Bestandsgrootte
13745715 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
248

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99