Chiropractie

natuurlijke en veilige geneeswijze voor rug, schouders, hoofdpijn, migraine en vele andere klachten

Prijs € 19,95

Niet beschikbaar

Robert Jan Blom

Paperback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek gaat over chiropractie, een bekende en populaire therapie. Chiropractie omvat diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen. De meeste klachten die een chiropractor behandelt betreffen rug, schouders en nek. Maar ook hoofdpijn, migraine, aangezichtspijn en tintelingen of gevoelloosheid in armen en benen kunnen succesvol worden behandeld. Vrouwen met lage rugpijn tijdens zwangerschap of menstruatiepijn kunnen baat hebben bij chiropractische begeleiding. Ook klachten buiten de wervelkolom kunnen behandeld worden, bijvoorbeeld: spierklachten, gewrichtspijnen, de tennisarm en klachten aan knieën, enkels en voeten.Een praktisch en compleet boek voor iedereen die gezondheid nastreeft en bij ziekte op een veilige en natuurlijke wijze wil genezen, zonder gebruik van medicijnen of operatieve ingrepen.Chiropractie is het 108ste boek van Robert Jan Blom. Zijn omvangrijke oeuvre bestaat voor het grootste deel uit managementboeken maar ook schreef hij vijftien boeken over alternatieve geneeskunde (waarvan er drie in de Duitstalige landen verschenen). Met dit boek over chiropractie voegt Robert Jan Blom een belangrijke bijdrage toe aan zijn oeuvre.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Robert Jan Blom
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461534545
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
312

Beschrijving

Dit boek gaat over chiropractie, een bekende en populaire therapie. Chiropractie omvat diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen. De meeste klachten die een chiropractor behandelt betreffen rug, schouders en nek. Maar ook hoofdpijn, migraine, aangezichtspijn en tintelingen of gevoelloosheid in armen en benen kunnen succesvol worden behandeld. Vrouwen met lage rugpijn tijdens zwangerschap of menstruatiepijn kunnen baat hebben bij chiropractische begeleiding. Ook klachten buiten de wervelkolom kunnen behandeld worden, bijvoorbeeld: spierklachten, gewrichtspijnen, de tennisarm en klachten aan knieën, enkels en voeten.

Een praktisch en compleet boek voor iedereen die gezondheid nastreeft en bij ziekte op een veilige en natuurlijke wijze wil genezen, zonder gebruik van medicijnen of operatieve ingrepen.

Chiropractie is het 108ste boek van Robert Jan Blom. Zijn omvangrijke oeuvre bestaat voor het grootste deel uit managementboeken maar ook schreef hij vijftien boeken over alternatieve geneeskunde (waarvan er drie in de Duitstalige landen verschenen). Met dit boek over chiropractie voegt Robert Jan Blom een belangrijke bijdrage toe aan zijn oeuvre.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Robert Jan Blom
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461534545
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
312

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99