Carieslaesies Studenteneditie

diagnose en behandeling

Prijs € 34,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Ch. Penning

Paperback | September 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tandcariës, kortweg cariës of tandbederf, is een ziekte waarbij de harde tandweefsels worden gedemineraliseerd. Dit verlies van mineraal kan leiden tot de vorming van holten of caviteiten. In dit boek maakt de lezer kennis met nderzoek dat ten grondslag ligt aan het kennisgebied van de diagnose en behandeling van cariës.In Carieslaesies gaat het vooral om het verschaffen van inzicht in de processen en minder om technische specificaties. Het zal daarbij duidelijk worden dat sommige behandelmethoden (nog) niet op wetenschappelijke grondslagen berusten, maar dat wil nog niet zeggen dat ze daarom ondeugdelijk zijn.De vijfde, herziene druk van dit boek is geheel aangepast aan de nieuwste inzichten en verschaft zoveel mogelijk evidence based informatie over diagnostiek en behandeling van cariëslaesies. Deze druk is voor het eerst volledig in kleur uitgevoerd waarmee de uitgave aansluit op de huidige trend van visualisering in de tandheelkunde.Cariëslaesies is bedoeld voor studenten tandheelkunde en mondzorgkunde. Ook de tandarts algemeen practicus zal veel van de hier gebden informatie kunnen gebruiken in de dagelijkse praktijkuitoefening.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ch. Penning
Uitgever
Prelum Uitgevers
ISBN
9789085620464
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
374

Beschrijving

Tandcariës, kortweg cariës of tandbederf, is een ziekte waarbij de harde tandweefsels worden gedemineraliseerd. Dit verlies van mineraal kan leiden tot de vorming van holten of caviteiten. In dit boek maakt de lezer kennis met nderzoek dat ten grondslag ligt aan het kennisgebied van de diagnose en behandeling van cariës.
In Carieslaesies gaat het vooral om het verschaffen van inzicht in de processen en minder om technische specificaties. Het zal daarbij duidelijk worden dat sommige behandelmethoden (nog) niet op wetenschappelijke grondslagen berusten, maar dat wil nog niet zeggen dat ze daarom ondeugdelijk zijn.
De vijfde, herziene druk van dit boek is geheel aangepast aan de nieuwste inzichten en verschaft zoveel mogelijk evidence based informatie over diagnostiek en behandeling van cariëslaesies. Deze druk is voor het eerst volledig in kleur uitgevoerd waarmee de uitgave aansluit op de huidige trend van visualisering in de tandheelkunde.
Cariëslaesies is bedoeld voor studenten tandheelkunde en mondzorgkunde. Ook de tandarts algemeen practicus zal veel van de hier gebden informatie kunnen gebruiken in de dagelijkse praktijkuitoefening.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ch. Penning
Uitgever
Prelum Uitgevers
ISBN
9789085620464
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
374

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99