Cannabidiol (CBD)

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Franjo Grotenhermen, Markus Berger, Kathrin Gebhardt

Paperback | Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek geeft de actuele stand van zaken weer over de therapeutische mogelijkheden van het cannabisbestanddeel cannabidiol (CBD) en de toepassing ervan in theorie en praktijk. Het beschrijft de belangrijkste feiten over cannabidiol en de toepassingsgebieden, onderzoeksresultaten, werkingsmechanismen en wisselwerkingen met andere geneesmiddelen, en geeft een overzicht van de belangrijkste cannabinoïden en terpenen.Daarnaast geeft het boek veganistische bak- en kookrecepten, recepten voor zoete en hartige hapjes en recepten voor heerlijke desserts en dessertsauzen. Tips voor de bereiding van extracten en tincturen, en huidcrèmes, capsules en zetpillen maken het geheel af.Dr. Franjo Grotenhermen studeerde geneeskunde en deed klinische ervaring op in de interne geneeskunde, chirurgie en natuurgeneeskunde. Hij heeft een artsenpraktijk die gespecialiseerd is in therapie met cannabis en cannabinoïden.Markus Berger - zelf cannabispatiënt - is etnofarmacoloog en -botanicus, drugsonderzoeker, schrijver, vertaler, spreker en organisator binnen de psychonautische beweging.Kathrin Gebhardt is banketbakker, voedingsdeskundige en veganistische kok. Zij heeft zich als patiënt intensief beziggehouden met zelfmedicatie en het maken van cannabisproducten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Franjo Grotenhermen, Markus Berger, Kathrin Gebhardt
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460151743
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit boek geeft de actuele stand van zaken weer over de therapeutische mogelijkheden van het cannabisbestanddeel cannabidiol (CBD) en de toepassing ervan in theorie en praktijk. Het beschrijft de belangrijkste feiten over cannabidiol en de toepassingsgebieden, onderzoeksresultaten, werkingsmechanismen en wisselwerkingen met andere geneesmiddelen, en geeft een overzicht van de belangrijkste cannabinoïden en terpenen.

Daarnaast geeft het boek veganistische bak- en kookrecepten, recepten voor zoete en hartige hapjes en recepten voor heerlijke desserts en dessertsauzen. Tips voor de bereiding van extracten en tincturen, en huidcrèmes, capsules en zetpillen maken het geheel af.


Dr. Franjo Grotenhermen studeerde geneeskunde en deed klinische ervaring op in de interne geneeskunde, chirurgie en natuurgeneeskunde. Hij heeft een artsenpraktijk die gespecialiseerd is in therapie met cannabis en cannabinoïden.

Markus Berger - zelf cannabispatiënt - is etnofarmacoloog en -botanicus, drugsonderzoeker, schrijver, vertaler, spreker en organisator binnen de psychonautische beweging.

Kathrin Gebhardt is banketbakker, voedingsdeskundige en veganistische kok. Zij heeft zich als patiënt intensief beziggehouden met zelfmedicatie en het maken van cannabisproducten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Franjo Grotenhermen, Markus Berger, Kathrin Gebhardt
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460151743
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 24,99
  • 18,99
  • 33,99
  • 24,99
  • 12,99
  • 15,00
  • 29,99
  • 29,95
  • 15,00
  • 23,99