Bullet journaling: zo doe je dat!

Alles wat je nodig hebt om te starten met een bullet journal

Prijs € 16,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Lona Aalders

Paperback | Augustus 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bullet Journaling is een manier om je leven te organiseren, waarbij elementen van een dagboek, een to-dolijst en een verlanglijst worden gecombineerd. Maar hoe begin je nou? Wat kun je allemaal bijhouden in je bullet journal? Hoe deel je een pagina in? En bovenal: hoe kun je ervoor zorgen dat jouw bullet journal er prachtig uit gaat zien, zodat het jóuw persoonlijke document wordt, voor nu en voor later? Bullet journaling: zo doe je dat! bevat alles wat je nodig hebt om te starten met een bullet journal. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen en stap-voor-stap-illustraties laat Lona Aalders zien op welke verschillende manieren je het bullet journal kunt gebruiken. Behalve de dagelijkse taken, geeft ze ook inspirerende tips voor de invulling van jouw journal: welke doelen kun je jezelf nog meer stellen? Moet je niet wat vaker afspreken met vrienden? Welke kleine geluksmomentjes beleefde je vandaag? En als je een playlist moest maken van deze week, welke nummers staan daar dan in? Bullet journaling: zo doe je dat! laat je op een toegankelijke manier zien hoe je je journal kan customizen door o.a. handlettering in de praktijk te brengen. Want handlettering is pas leuk als je ook iets hebt om te handletteren!   Lona Aalders is fotografe, illustratrice en fervent paper lover. Ze woont in een piepklein huisje in Baambrugge, middenin de natuur, eet het liefst taart als ontbijt, droomt van een otter als huisdier en ziet slow living als haar persoonlijke religie. Bullet journaling helpt haar om orde te scheppen en te focussen op de belangrijke dingen des levens.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lona Aalders
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000358762
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
158

Beschrijving

Bullet Journaling is een manier om je leven te organiseren, waarbij elementen van een dagboek, een to-dolijst en een verlanglijst worden gecombineerd. Maar hoe begin je nou? Wat kun je allemaal bijhouden in je bullet journal? Hoe deel je een pagina in? En bovenal: hoe kun je ervoor zorgen dat jouw bullet journal er prachtig uit gaat zien, zodat het jóuw persoonlijke document wordt, voor nu en voor later? Bullet journaling: zo doe je dat! bevat alles wat je nodig hebt om te starten met een bullet journal.

Aan de hand van duidelijke aanwijzingen en stap-voor-stap-illustraties laat Lona Aalders zien op welke verschillende manieren je het bullet journal kunt gebruiken. Behalve de dagelijkse taken, geeft ze ook inspirerende tips voor de invulling van jouw journal: welke doelen kun je jezelf nog meer stellen? Moet je niet wat vaker afspreken met vrienden? Welke kleine geluksmomentjes beleefde je vandaag? En als je een playlist moest maken van deze week, welke nummers staan daar dan in?

Bullet journaling: zo doe je dat! laat je op een toegankelijke manier zien hoe je je journal kan customizen door o.a. handlettering in de praktijk te brengen. Want handlettering is pas leuk als je ook iets hebt om te handletteren!

 

Lona Aalders is fotografe, illustratrice en fervent paper lover. Ze woont in een piepklein huisje in Baambrugge, middenin de natuur, eet het liefst taart als ontbijt, droomt van een otter als huisdier en ziet slow living als haar persoonlijke religie. Bullet journaling helpt haar om orde te scheppen en te focussen op de belangrijke dingen des levens.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lona Aalders
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000358762
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
158

Actuele bestsellers!

  • 24,99
  • 18,99
  • 33,99
  • 24,99
  • 12,99
  • 15,00
  • 29,99
  • 29,95
  • 15,00
  • 23,99