Bruggen bouwen

communicatie van projecten en programma's

Prijs € 41,50

Uitverkocht

Jan-Jelle van Hasselt, Roelof Benthem, Lixel Huijts

Paperback | Juli 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Het referendum over de Europese grondwet is voor de Nederlandse regering desastreus verlopen. Terwijl de regering als opdrachtgever hoopte op een 'ja' voor het voorstel werd het een massaal 'nee'."Dit is slechts één voorbeeld van een kostbaar en complex project dat helemaal misliep en waarbij de beschuldigdende vingers vooral naar de betrokken communicatieprofessionals wezen. De kern van het probleem ligt volgens de schrijvers van dit boek in een kenniskloof tussen het projectteam en de communicatieprofessional. De leden van het projectteam weten niet wat ze van de inzet van communicatie kunnen verwachten. De communicatieprofessional geeft er blijk van nauwelijks te weten hoe een project feitelijk verloopt.Dit dossier slaat een brug tussen de communicatieprofessional en de projectleider of programmamanager. Er wordt inzicht gegeven hoe een project in elkaar steekt. Met deze kennis kan vervolgens worden bepaald op welke wijze de communicatie kan worden ingezet om zo optimaal bij te dragen aan het succes. U wordt stapsgewijs meegenomen vanaf de eerste omgevingsanalyse naar het opstellen van een communicatiestrategie en de aanpak van de organisatie en de effectmeting van de communicatie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan-Jelle van Hasselt, Roelof Benthem, Lixel Huijts
Uitgever
Adfo Groep
ISBN
9789013023602
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2006
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
110

Beschrijving

"Het referendum over de Europese grondwet is voor de Nederlandse regering desastreus verlopen. Terwijl de regering als opdrachtgever hoopte op een 'ja' voor het voorstel werd het een massaal 'nee'."

Dit is slechts één voorbeeld van een kostbaar en complex project dat helemaal misliep en waarbij de beschuldigdende vingers vooral naar de betrokken communicatieprofessionals wezen. De kern van het probleem ligt volgens de schrijvers van dit boek in een kenniskloof tussen het projectteam en de communicatieprofessional. De leden van het projectteam weten niet wat ze van de inzet van communicatie kunnen verwachten. De communicatieprofessional geeft er blijk van nauwelijks te weten hoe een project feitelijk verloopt.

Dit dossier slaat een brug tussen de communicatieprofessional en de projectleider of programmamanager. Er wordt inzicht gegeven hoe een project in elkaar steekt. Met deze kennis kan vervolgens worden bepaald op welke wijze de communicatie kan worden ingezet om zo optimaal bij te dragen aan het succes. U wordt stapsgewijs meegenomen vanaf de eerste omgevingsanalyse naar het opstellen van een communicatiestrategie en de aanpak van de organisatie en de effectmeting van de communicatie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan-Jelle van Hasselt, Roelof Benthem, Lixel Huijts
Uitgever
Adfo Groep
ISBN
9789013023602
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2006
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
110

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99