Bronnenboek het ondernemingsplan

ondernemer horeca

Prijs € 42,75

Niet beschikbaar

Carolien Hurkx-Jansen, Hans Veelers, Tanja Röscher

Paperback | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je hebt het diploma Manager/ondernemer horeca behaald ... en dan? Bij leidinggeven aan een bedrijf of vestiging komt veel kijken. Naast aandacht voor kennis is er daarom in het lesmateriaal van Tendens Ondernemer Horeca veel aandacht voor de beroepscompetenties. Kenmerkend voor de methode Tendens Ondernemer Horeca zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Ondernemer Horeca voldoet aan het kwalificatiedossier Ondernemer horeca/bakkerij.Voordat je een horecabedrijf start, is het belangrijk om eerst je plannen en doelen op papier te zetten: je schrijft een ondernemingsplan. Hierbij denk je na over wat jij je gasten wilt bieden, hoe jij je marketing uitvoert en hoe je aan een startkapitaal komt. Is je ondernemingsplan goedgekeurd en beschik je over de benodigde financiële middelen, dan kun je je plan ten uitvoer brengen. Om de opstartfase goed te laten verlopen, stel je een activiteitenplan op. Ook krijg je met wet- en regelgeving te maken en is het belangrijk om je verzekeringen in orde te hebben. Om de dagelijkse gang van zaken in je bedrijf of vestiging goed te regelen, stel je een organisatieplan op. Dit gaat grotendeels over je personeel: welke functies heb je binnen je organisatie en hoe zijn deze in de organisatiestructuur verdeeld?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carolien Hurkx-Jansen, Hans Veelers, Tanja Röscher
Uitgever
Boom Beroepsonderwijs
ISBN
9789037228885
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Je hebt het diploma Manager/ondernemer horeca behaald ... en dan? Bij leidinggeven aan een bedrijf of vestiging komt veel kijken. Naast aandacht voor kennis is er daarom in het lesmateriaal van Tendens Ondernemer Horeca veel aandacht voor de beroepscompetenties. Kenmerkend voor de methode Tendens Ondernemer Horeca zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Ondernemer Horeca voldoet aan het kwalificatiedossier Ondernemer horeca/bakkerij.

Voordat je een horecabedrijf start, is het belangrijk om eerst je plannen en doelen op papier te zetten: je schrijft een ondernemingsplan. Hierbij denk je na over wat jij je gasten wilt bieden, hoe jij je marketing uitvoert en hoe je aan een startkapitaal komt. Is je ondernemingsplan goedgekeurd en beschik je over de benodigde financiële middelen, dan kun je je plan ten uitvoer brengen. Om de opstartfase goed te laten verlopen, stel je een activiteitenplan op. Ook krijg je met wet- en regelgeving te maken en is het belangrijk om je verzekeringen in orde te hebben. Om de dagelijkse gang van zaken in je bedrijf of vestiging goed te regelen, stel je een organisatieplan op. Dit gaat grotendeels over je personeel: welke functies heb je binnen je organisatie en hoe zijn deze in de organisatiestructuur verdeeld?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carolien Hurkx-Jansen, Hans Veelers, Tanja Röscher
Uitgever
Boom Beroepsonderwijs
ISBN
9789037228885
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99