Broer gezocht

familieroman

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Hetty Luiten

Paperback | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Milly en Jan-Jakob wonen samen met hun dochtertje Fay in een huisje in het bos in het noordoosten van Groningen. Ze hebben net een zoontje gekregen, Roy. Maar er blijkt nog iemand een zoon gekregen te hebben. In de portefeuille van Milly's opa,die onlangs (in Den Haag) overleden is, zit een raadselachtig briefje. Zouden Milly's moeder en diens zus werkelijk een halfbroer hebben? Het zet hun leven op zijn kop.De hele familie bedenkt plannetjes om die halfbroer te vinden. Diverse mogelijke kandidaten passeren de revue, maar of ze hem vinden? De titel slaat echter niet alleen op die (half)broer. Ook Fay is haar broertje opeens kwijt.Een soms spannend, soms grappig verhaal over een hedendaagse familie.De roman is een zelfstandig te lezen vervolg op Droomhuis te koop.De pers over 'Droomhuis te koop':Een eigentijds, goed geschreven familieverhaal met herkenbareproblemen en een cliffhanger. De roman is namelijk het eerstedeel van een kleine serie*. Een boek geschreven door een auteurdie haar plaats bij een grote lezerskring terecht heeft veroverd.(H.W.L. Keus-Asveld voor Biblion)De pers over Hetty Luiten:"Reeël, boeiend, eigentijds, realistisch en soms ontroerend. Herkenbaresituaties en personages. Spreekt veel vrouwelijke lezersvan alle leeftijden aan." (Marian Verstappen voor Biblion)De pers over 'Je blijft altijd welkom':"Mooi verhaal...personages met fijnzinnige details. Romantisch, spannend én dramatisch....Zeer herkenbaar. Eenvoudige, vlotte stijl is voor een breed publiek dat realistische familiebelevenissen verkiest". (Patricia Moons voor Biblion)De pers over 'Nieuw geluk':"Met oog voor sprekende details weet de auteur als geen ander gewone gezinnen,dagelijkse situaties, levensechte gevoelens en innemende karakters te beschrijven".(Patricia Moons voor Biblion)De pers over 'Raak!':"...Vlot leesbaar verhaal...Veel vrouwelijke lezers zullen genieten van weer een roman van deze populaire schrijfster". (Roelie Prins-Meijer voor Biblion)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hetty Luiten
Uitgever
Ellessy relax
ISBN
9789086602018
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Milly en Jan-Jakob wonen samen met hun dochtertje Fay in een huisje in het bos in het noordoosten van Groningen. Ze hebben net een zoontje gekregen, Roy. Maar er blijkt nog iemand een zoon gekregen te hebben.
In de portefeuille van Milly's opa,die onlangs (in Den Haag) overleden is, zit een raadselachtig briefje. Zouden Milly's moeder en diens zus werkelijk een halfbroer hebben? Het zet hun leven op zijn kop.
De hele familie bedenkt plannetjes om die halfbroer te vinden. Diverse mogelijke kandidaten passeren de revue, maar of ze hem vinden?
De titel slaat echter niet alleen op die (half)broer. Ook Fay is haar broertje opeens kwijt.
Een soms spannend, soms grappig verhaal over een hedendaagse familie.
De roman is een zelfstandig te lezen vervolg op Droomhuis te koop.
De pers over 'Droomhuis te koop':
Een eigentijds, goed geschreven familieverhaal met herkenbare
problemen en een cliffhanger. De roman is namelijk het eerste
deel van een kleine serie*. Een boek geschreven door een auteur
die haar plaats bij een grote lezerskring terecht heeft veroverd.
(H.W.L. Keus-Asveld voor Biblion)
De pers over Hetty Luiten:
"Reeël, boeiend, eigentijds, realistisch en soms ontroerend. Herkenbare
situaties en personages. Spreekt veel vrouwelijke lezers
van alle leeftijden aan." (Marian Verstappen voor Biblion)
De pers over 'Je blijft altijd welkom':
"Mooi verhaal...personages met fijnzinnige details. Romantisch, spannend én dramatisch.
...Zeer herkenbaar. Eenvoudige, vlotte stijl is voor een breed publiek dat realistische familiebelevenissen verkiest". (Patricia Moons voor Biblion)
De pers over 'Nieuw geluk':
"Met oog voor sprekende details weet de auteur als geen ander gewone gezinnen,
dagelijkse situaties, levensechte gevoelens en innemende karakters te beschrijven".(Patricia Moons voor Biblion)
De pers over 'Raak!':
"...Vlot leesbaar verhaal...Veel vrouwelijke lezers zullen genieten van weer een roman van deze populaire schrijfster". (Roelie Prins-Meijer voor Biblion)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hetty Luiten
Uitgever
Ellessy relax
ISBN
9789086602018
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99