Boodschappen van kinderen vanuit de spirituele wereld

30 boodschappen voor families die een kind verloren hebben

Prijs € 21,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Mercedes Sharrocks

Hardback | Januari 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In 2008 verloor Mercedes Sharrocks haar dochter Olivia aan een hart- en longafwijking. Na haar overlijden ging Mercedes spirituele gebeurtenissen ervaren en leerde met haar dochter te communiceren door dromen, haar mediamieke zintuigen, tekens, automatisch schrift en op nog vele andere manieren. Mercedes is dankbaar dat zij en Olivia nog steeds contact hebben, al is het anders nu. Eén ding weet Mercedes zeker, er is leven na de dood en er is een spirituele wereld. Mercedes werkt als medium en intuïtief coach vanuit haar praktijk in Aalsmeer waar ze readings geeft, coacht en vele ouders helpt, inspireert en begeleidt. Ze leidt haar eigen groepen leerlingen op en leert hen over intuïtie mediumschap en het communiceren met de spirituele wereld en het universum. Ook geeft ze workshops aan mediums die beter willen leren communiceren met kinderen in de spirituele wereld en willen weten hoe ze rouwende ouders kunnen helpen.Boodschappen van kinderen vanuit de spirituele wereld helpt jou om anders naar het leven te kijken en te leren wat kinderen in de spirituele wereld ervaren. De boodschappen in dit boek komen van Olivia en van andere overleden kinderen. Vele nachten werd Mercedes ’s nachts wakker gemaakt om de boodschappen op te schrijven. Ook de boodschappen van kinderen voor hun ouders die ze ontving tijdens medium readings komen aan bod. In dit boek deelt Mercedes haar eigen verhaal over Olivia en vertelt ze over de verschillende tekens die je van je overleden kind kunt krijgen. Ze helpt je om weer licht in je hart te laten schijnen en vooruit te komen na het verlies van een kind. In dit boek staat een link naar een meditatie die je in contact kan brengen met een dierbare overledene. Met hulp van verschillende oefeningen leer je hoe je kunt communiceren met je overleden kind en hoe je zelf tekens kunt herkennen.Mercedes is een spirituele schrijver die haar belevenissen opschrijft en je in dit boek uitnodigt om ondanks je verlies je hart te volgen en een zinvol leven te leiden – waar ook je kind trots op zou zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mercedes Sharrocks
Uitgever
Olivia Publishing House
ISBN
9789082005288
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
205

Beschrijving

In 2008 verloor Mercedes Sharrocks haar dochter Olivia aan een hart- en longafwijking. Na haar overlijden ging Mercedes spirituele gebeurtenissen ervaren en leerde met haar dochter te communiceren door dromen, haar mediamieke zintuigen, tekens, automatisch schrift en op nog vele andere manieren. Mercedes is dankbaar dat zij en Olivia nog steeds contact hebben, al is het anders nu. Eén ding weet Mercedes zeker, er is leven na de dood en er is een spirituele wereld.

Mercedes werkt als medium en intuïtief coach vanuit haar praktijk in Aalsmeer waar ze readings geeft, coacht en vele ouders helpt, inspireert en begeleidt. Ze leidt haar eigen groepen leerlingen op en leert hen over intuïtie mediumschap en het communiceren met de spirituele wereld en het universum. Ook geeft ze workshops aan mediums die beter willen leren communiceren met kinderen in de spirituele wereld en willen weten hoe ze rouwende ouders kunnen helpen.

Boodschappen van kinderen vanuit de spirituele wereld helpt jou om anders naar het leven te kijken en te leren wat kinderen in de spirituele wereld ervaren. De boodschappen in dit boek komen van Olivia en van andere overleden kinderen. Vele nachten werd Mercedes ’s nachts wakker gemaakt om de boodschappen op te schrijven. Ook de boodschappen van kinderen voor hun ouders die ze ontving tijdens medium readings komen aan bod. In dit boek deelt Mercedes haar eigen verhaal over Olivia en vertelt ze over de verschillende tekens die je van je overleden kind kunt krijgen. Ze helpt je om weer licht in je hart te laten schijnen en vooruit te komen na het verlies van een kind.

In dit boek staat een link naar een meditatie die je in contact kan brengen met een dierbare overledene. Met hulp van verschillende oefeningen leer je hoe je kunt communiceren met je overleden kind en hoe je zelf tekens kunt herkennen.

Mercedes is een spirituele schrijver die haar belevenissen opschrijft en je in dit boek uitnodigt om ondanks je verlies je hart te volgen en een zinvol leven te leiden – waar ook je kind trots op zou zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mercedes Sharrocks
Uitgever
Olivia Publishing House
ISBN
9789082005288
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
205

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99