Boeddha@home

op retraite in je eigen huis

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Renate Seifarth

Hardback | December 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Boeddha op de bank neemt een ervaren meditatielerares je mee op een retraite in je eigen vertrouwde omgeving; dit in combinatie met je alledaagse werkzaamheden, of in een periode die volledig gewijd kan worden aan oefening en verdieping.Heel systematisch leer je mediteren. Je begint bij de basis: thuiskomen in het nu. Van daaruit ontwikkel je langzaam een heldere aandacht voor alles wat er in en om je heen gebeurt. Het leren accepteren van hoe en wie je bent, vormt aldus het veilige vertrekpunt van een diepgaand onderzoek naar hoe de dingen werkelijk zijn.Het boek is geschikt voor iedereen zonder ervaring die graag wil leren mediteren. Maar ook voor wie al eerder heeft gemediteerd, biedt het boek veel waardevolle adviezen over hoe je je persoonlijke meditatie kunt verdiepen en tot een vast onderdeel van je leven kunt maken.Renate Seifarth (1961) kwam na haar studie biologie in contact met het boeddhisme. In Engeland volgde ze een intensieve opleiding bij Stephen Batchelor over de basisprincipes van het vroege, het Tibetaans boeddhisme en het zenboeddhisme. Ze verbleef in totaal zes jaar op retraite bij verschillende leraren zoals Fred von Allmen, Joseph Goldstein en Sharon Salzberg met een focus op vipassanameditatie en Brahmavihara. Renate ontving overdracht in 1999 van Fred von Allmen, voor het overbrengen van de Dharma en meditatie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Renate Seifarth
Uitgever
Asoka
ISBN
9789056703332
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

In Boeddha op de bank neemt een ervaren meditatielerares je mee op een retraite in je eigen vertrouwde omgeving; dit in combinatie met je alledaagse werkzaamheden, of in een periode die volledig gewijd kan worden aan oefening en verdieping.
Heel systematisch leer je mediteren. Je begint bij de basis: thuiskomen in het nu. Van daaruit ontwikkel je langzaam een heldere aandacht voor alles wat er in en om je heen gebeurt. Het leren accepteren van hoe en wie je bent, vormt aldus het veilige vertrekpunt van een diepgaand onderzoek naar hoe de dingen werkelijk zijn.
Het boek is geschikt voor iedereen zonder ervaring die graag wil leren mediteren. Maar ook voor wie al eerder heeft gemediteerd, biedt het boek veel waardevolle adviezen over hoe je je persoonlijke meditatie kunt verdiepen en tot een vast onderdeel van je leven kunt maken.

Renate Seifarth (1961) kwam na haar studie biologie in contact met het boeddhisme. In Engeland volgde ze een intensieve opleiding bij Stephen Batchelor over de basisprincipes van het vroege, het Tibetaans boeddhisme en het zenboeddhisme. Ze verbleef in totaal zes jaar op retraite bij verschillende leraren zoals Fred von Allmen, Joseph Goldstein en Sharon Salzberg met een focus op vipassanameditatie en Brahmavihara. Renate ontving overdracht in 1999 van Fred von Allmen, voor het overbrengen van de Dharma en meditatie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Renate Seifarth
Uitgever
Asoka
ISBN
9789056703332
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99