BITSing

garanties voor groei

Prijs € 30,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Frans de Groot

Paperback | Maart 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Bitsing-methode bestaat uit zeven succeswetten die gegarandeerd tot omzet- en rendementsgroei leiden.De Bitsing Company, het bedrijf van grondlegger Frans de Groot, heeft inmiddels honderden organisaties in Nederland gecoacht met dit standaardboek volgens het principe: 'Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven.'Bitsing is toepasbaar voor elk bedrijf en elke organisatie, groot of klein.Inmiddels heeft de methode talrijke organisaties geholpen met een forse omzet en rendementsgroei. Maar ook met het maximaliseren tegen minimale kosten, met efficiënter opereren zonder banenverlies, met het vergroten van de prestaties van medewerkers, het werven van toptalent, het veranderen van gedrag bij stakeholders tot en met het voor individuele personen creëren van de ideale work-life balance.Sven Kramer - Leader & Strategy Advisor at Shell International"Bitsing blijft indrukwekkend in eenvoud en juistheid."Martijn Boermans - Sales Program Manager & Competitive Attack at Hewlett Packard EMEA "Door Bitsing ben ik vijftig procent in omzet gegroeid en heb ik per land honderd procent conversie gehaald in anderhalf jaar tijd. Dat is cool of niet?"Bas Ambachtsheer - CEO at Cofely"Door consequent vast te houden aan de Bitsing-strategie is de omzet bijna verdubbeld."Frans de Groot is bestsellerauteur en coach van de Bitsing-methode. Hij doceert Bitsing aan de Radboud Universiteit Nijmegen en diverse hogescholen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frans de Groot
Uitgever
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
ISBN
9789461562173
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

De Bitsing-methode bestaat uit zeven succeswetten die gegarandeerd tot omzet- en rendementsgroei leiden.

De Bitsing Company, het bedrijf van grondlegger Frans de Groot, heeft inmiddels honderden organisaties in Nederland gecoacht met dit standaardboek volgens het principe: 'Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven.'
Bitsing is toepasbaar voor elk bedrijf en elke organisatie, groot of klein.

Inmiddels heeft de methode talrijke organisaties geholpen met een forse omzet en rendementsgroei. Maar ook met het maximaliseren tegen minimale kosten, met efficiënter opereren zonder banenverlies, met het vergroten van de prestaties van medewerkers, het werven van toptalent, het veranderen van gedrag bij stakeholders tot en met het voor individuele personen creëren van de ideale work-life balance.

Sven Kramer - Leader & Strategy Advisor at Shell International
"Bitsing blijft indrukwekkend in eenvoud en juistheid."

Martijn Boermans - Sales Program Manager & Competitive Attack at Hewlett Packard EMEA
"Door Bitsing ben ik vijftig procent in omzet gegroeid en heb ik per land honderd procent conversie gehaald in anderhalf jaar tijd. Dat is cool of niet?"

Bas Ambachtsheer - CEO at Cofely
"Door consequent vast te houden aan de Bitsing-strategie is de omzet bijna verdubbeld."


Frans de Groot is bestsellerauteur en coach van de Bitsing-methode. Hij doceert Bitsing aan de Radboud Universiteit Nijmegen en diverse hogescholen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frans de Groot
Uitgever
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
ISBN
9789461562173
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99