Bijzonder mindful

mindfulnesstraining voor kinderen met psychosociale en psychiatrische problemen

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Janet Bosma, Fanny Mulder, Caroline Ploeg, Margreet Tijink

Paperback | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bijzonder mindful.Mindfulnesstraining voor kinderen met een psychiatrische problematiek.Met deze methode leren kinderen hun aandacht te richten op het hier en nu, waardoor hun concentratie toeneemt. Ook leren ze moeilijke gevoelens zoals verdriet, angst en boosheid te accepteren, om te gaan met belemmerende of afleidende gedachten, bewust te reageren en vriendelijk te zijn voor zichzelf en anderen. Dit heldere en praktische handboek bevat het volledige en stap voor stap draaiboek van de methode Bijzonder Mindful. Deze methode richt zich tot kinderen en jongeren van 8 tot 14 jaar met psychiatrische problemen, zoals PDDNOS, ADHD, angst- en stemmingsproblematiek, gedragsproblemen en ontwikkelingsstoornissen Gebaseerd op bewezen effectieve mindfulnesstrainingen bij volwassenenOnmisbaar voor (toekomstige) hulpverleners en mindfulnesstrainersEenvoudig toe te passen op jongere en oudere kinderen Janet Bosma is gezondheidspsycholoog en cognitief gedragstherapeut i.o., Fanny Mulder is gedragstherapeutisch medewerker, Caroline Ploeg is orthopedagoog en cognitief gedragstherapeut, en Margreet Tijink is GZ psycholoog. Alle auteurs zijn verbonden aan Accare, een Nederlandse instelling voor kinderen jeugdpsychiatrie, en opgeleid als mindfulnesstrainer.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Janet Bosma, Fanny Mulder, Caroline Ploeg, Margreet Tijink
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401414791
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
180

Beschrijving

Bijzonder mindful.

Mindfulnesstraining voor kinderen met een psychiatrische problematiek.
Met deze methode leren kinderen hun aandacht te richten op het hier en nu, waardoor hun concentratie toeneemt. Ook leren ze moeilijke gevoelens zoals verdriet, angst en boosheid te accepteren, om te gaan met belemmerende of afleidende gedachten, bewust te reageren en vriendelijk te zijn voor zichzelf en anderen. Dit heldere en praktische handboek bevat het volledige en stap voor stap draaiboek van de methode Bijzonder Mindful. Deze methode richt zich tot kinderen en jongeren van 8 tot 14 jaar met psychiatrische problemen, zoals PDDNOS, ADHD, angst- en stemmingsproblematiek, gedragsproblemen en ontwikkelingsstoornissen

Gebaseerd op bewezen effectieve mindfulnesstrainingen bij volwassenen
Onmisbaar voor (toekomstige) hulpverleners en mindfulnesstrainers
Eenvoudig toe te passen op jongere en oudere kinderen

Janet Bosma is gezondheidspsycholoog en cognitief gedragstherapeut i.o., Fanny Mulder is gedragstherapeutisch medewerker, Caroline Ploeg is orthopedagoog en cognitief gedragstherapeut, en Margreet Tijink is GZ psycholoog. Alle auteurs zijn verbonden aan Accare, een Nederlandse instelling voor kinderen jeugdpsychiatrie, en opgeleid als mindfulnesstrainer.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Janet Bosma, Fanny Mulder, Caroline Ploeg, Margreet Tijink
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401414791
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
180

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99