Bewust bewegen met Ismakogie

een lichaamsvriendelijke bewegingsleer die rich richt op bewust beter bewegen in het dagelijks leven

Prijs € 7,50

Levertijd: 1-2 werkdagen

Elly Hoekstra

Januari 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

DVD met alle basisoefeningen IsmakogieIsmakogie is een houdings- en bewegingsleer voor een soepele en mooie houding. Ismakogie is een bewegingsleer die de mens bewust maakt van het natuurlijke spel van de spieren. En wie zijn spieren op de juiste manier leert gebruiken, wordt mooier en gaat levenskracht, vitaliteit en zelfverzekerdheid uitstralen. Je leert het verschil voelen tussen goed en verkeerd bewegen.Een voorbeeld: een mens staat wel 100 keer per dag op. Opstaan heeft met je benen van doen. Als je dat goed doet, zoals op de DVD wordt gedemonstreerd, voorkom je niet alleen rugklachten, maar houd je ook nog eens sterke benen. De oefeningen zijn dus heel praktisch: vanaf de eerste les kunnen ze thuis in de praktijk gebracht worden. Leeftijd is geen belemmering.De oefeningen op deze DVD vormen een ideale aanvulling op de drie boeken van Elly Hoekstra en Doke van der Neer: 'Vitaal en mooi met Ismakogie', 'De actieve bekkenbodem' en 'Heel je rug'.Speelduur DVD: 60 minuten

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elly Hoekstra
Uitgever
Panta Rhei
ISBN
9789088400674
Bindwijze
Publicatiedatum
Januari 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

DVD met alle basisoefeningen Ismakogie
Ismakogie is een houdings- en bewegingsleer voor een soepele en mooie houding. Ismakogie is een bewegingsleer die de mens bewust maakt van het natuurlijke spel van de spieren. En wie zijn spieren op de juiste manier leert gebruiken, wordt mooier en gaat levenskracht, vitaliteit en zelfverzekerdheid uitstralen. Je leert het verschil voelen tussen goed en verkeerd bewegen.
Een voorbeeld: een mens staat wel 100 keer per dag op. Opstaan heeft met je benen van doen. Als je dat goed doet, zoals op de DVD wordt gedemonstreerd, voorkom je niet alleen rugklachten, maar houd je ook nog eens sterke benen. De oefeningen zijn dus heel praktisch: vanaf de eerste les kunnen ze thuis in de praktijk gebracht worden. Leeftijd is geen belemmering.
De oefeningen op deze DVD vormen een ideale aanvulling op de drie boeken van Elly Hoekstra en Doke van der Neer: 'Vitaal en mooi met Ismakogie', 'De actieve bekkenbodem' en 'Heel je rug'.
Speelduur DVD: 60 minuten

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elly Hoekstra
Uitgever
Panta Rhei
ISBN
9789088400674
Bindwijze
Publicatiedatum
Januari 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99