Beter vechtscheiden

meer winnen, minder verliezen

Prijs € 13,90

Uitverkocht

Wills Langedijk

Paperback | Januari 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Laten we eerlijk zijn. Als je dit boek hebt gekocht, gestolen, geleend of inkijkt in de boekhandel, is de liefde niet meer wat het ooit geweest is. Althans niet tussen jou en je partner. Misschien zijn jullie als broer en zus en heb je genoeg van deze passieloze relatie. Misschien ben je er net achter gekomen dat je partner er een relatie naast heeft, drugsverslaafd is, schulden maakt of lid van de Jehova's wil worden. Misschien is je toekomstige ex een hork of een heks en valt er niet mee te praten. Misschien ben je dat zelf wel, is de scheiding je overkomen en is de liefde wat jou betreft helemaal nog niet over. Wat dan ook, als de vraag niet meer is óf je wilt scheiden, maar hóe je dat wilt, en je wilt weten wat je moet doen als dat niet in onderling overleg zal gaan, is dit boek precies wat je nodig hebt. Beter Vechtscheiden gaat in op de juridische, psychologische en emotionele aspecten van de vechtscheiding en hoe je die in je eigen voordeel inzet. Over de rol van advocaten en rechters. Over gemene, achterbakse, wanstaltige strategieën en tactieken. Wills Langedijk, mediator en advocaat, baseert haar tweede echtscheidingsboek op 25 jaar ervaring. Haar intentie is mensen zo goed mogelijk door een scheiding te helpen. Zij beschrijft de vechtscheiding als een gevaarlijke, zware reis door het onbekende, onherbergzame vechtscheidingsland vol landmijnen, hinderlagen en valkuilen waar ze de scheidende lezer doorheen loodst. Een boek dat je helpt om meer controle te krijgen over je vechtscheiding en je leven. Zie voor een compleet overzicht van echtscheidingsboeken, de website http://www.scheidingsboeken.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wills Langedijk
Uitgever
SWP
ISBN
9789088502996
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Laten we eerlijk zijn. Als je dit boek hebt gekocht, gestolen, geleend of inkijkt in de boekhandel, is de liefde niet meer wat het ooit geweest is. Althans niet tussen jou en je partner. Misschien zijn jullie als broer en zus en heb je genoeg van deze passieloze relatie. Misschien ben je er net achter gekomen dat je partner er een relatie naast heeft, drugsverslaafd is, schulden maakt of lid van de Jehova's wil worden. Misschien is je toekomstige ex een hork of een heks en valt er niet mee te praten. Misschien ben je dat zelf wel, is de scheiding je overkomen en is de liefde wat jou betreft helemaal nog niet over. Wat dan ook, als de vraag niet meer is óf je wilt scheiden, maar hóe je dat wilt, en je wilt weten wat je moet doen als dat niet in onderling overleg zal gaan, is dit boek precies wat je nodig hebt.

Beter Vechtscheiden gaat in op de juridische, psychologische en emotionele aspecten van de vechtscheiding en hoe je die in je eigen voordeel inzet. Over de rol van advocaten en rechters. Over gemene, achterbakse, wanstaltige strategieën en tactieken.

Wills Langedijk, mediator en advocaat, baseert haar tweede echtscheidingsboek op 25 jaar ervaring. Haar intentie is mensen zo goed mogelijk door een scheiding te helpen. Zij beschrijft de vechtscheiding als een gevaarlijke, zware reis door het onbekende, onherbergzame vechtscheidingsland vol landmijnen, hinderlagen en valkuilen waar ze de scheidende lezer doorheen loodst.
Een boek dat je helpt om meer controle te krijgen over je vechtscheiding en je leven.

Zie voor een compleet overzicht van echtscheidingsboeken, de website http://www.scheidingsboeken.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wills Langedijk
Uitgever
SWP
ISBN
9789088502996
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99