Beroepscompetenties ergotherapie

een toekomstgerichte beschrijving van het gewenste eindniveau van de opleiding tot ergotherapeut

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

J. Verhoef, A. Zalmstra

Paperback | Augustus 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek beschrijft de tien beroepscompetenties ergotherapie. Deze beroepscompetenties zijn geformuleerd door vertegenwoordigers van de vier opleidingen ergotherapie in Nederland, in samenwerking met ergotherapeuten uit de beroepspraktijk. De competenties bieden een toekomstgerichte beschrijving van het gewenste eindniveau van de opleiding tot ergotherapeut in Nederland.Beroepscompetenties bestaan uit een combinatie van kennis, vaardigheden, attitude en persoonlijke eigenschappen en leiden tot succesvol en effectief gedrag in een werksituatie. De tien beroepscompetenties ergotherapie zijn ingedeeld in drie segmenten (1) werken met en voor cliënten: diagnosticeren, behandelen en begeleiden en adviseren (2) werken in en vanuit een arbeidsorganisatie: samenwerken, beheren en beleid maken, begeleiden, ondernemen en kwaliteit borgen (3) werken aan de ontwikkeling van het beroep: innoveren en deskundigheid bevorderen. Elke beroepscompetentie wordt beschreven in een kernzin en een definiëring van de verschillende elementen van de competentie ('hierbij gaat het om...'). Daarnaast wordt elke beroepscompetentie geïllustreerd met twee contextbeschrijvingen die een praktijksituatie beschrijven waarin de competentie wordt toegepast.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Verhoef, A. Zalmstra
Uitgever
Boom Lemma uitgevers
ISBN
9789059310506
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
76

Beschrijving

Dit boek beschrijft de tien beroepscompetenties ergotherapie. Deze beroepscompetenties zijn geformuleerd door vertegenwoordigers van de vier opleidingen ergotherapie in Nederland, in samenwerking met ergotherapeuten uit de beroepspraktijk. De competenties bieden een toekomstgerichte beschrijving van het gewenste eindniveau van de opleiding tot ergotherapeut in Nederland.

Beroepscompetenties bestaan uit een combinatie van kennis, vaardigheden, attitude en persoonlijke eigenschappen en leiden tot succesvol en effectief gedrag in een werksituatie. De tien beroepscompetenties ergotherapie zijn ingedeeld in drie segmenten (1) werken met en voor cliënten: diagnosticeren, behandelen en begeleiden en adviseren (2) werken in en vanuit een arbeidsorganisatie: samenwerken, beheren en beleid maken, begeleiden, ondernemen en kwaliteit borgen (3) werken aan de ontwikkeling van het beroep: innoveren en deskundigheid bevorderen. Elke beroepscompetentie wordt beschreven in een kernzin en een definiëring van de verschillende elementen van de competentie ('hierbij gaat het om...'). Daarnaast wordt elke beroepscompetentie geïllustreerd met twee contextbeschrijvingen die een praktijksituatie beschrijven waarin de competentie wordt toegepast.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Verhoef, A. Zalmstra
Uitgever
Boom Lemma uitgevers
ISBN
9789059310506
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
76

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99