Bergtochten Patagonië en Vuurland

Prijs € 22,95

Uitverkocht

Henk Filippo

Paperback | Oktober 2005 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Patagonië' en 'Tierra del Fuego' zijn magische namen die al eeuwenlang ontdekkingsreizigers, klimmers en reizigers aantrekken. In de wildernisgebieden worden steeds meer trails, hutten en kampeerplaatsen aangelegd, zodat het reizen er inmiddels gemakkelijk en veilig is. In de populairste parken, zoals Torres del Paine en Los Glaciares (FitzRoy), is het toerisme dan ook booming. Maar de wat avontuurlijker ingestelde bezoeker kan nog steeds dagenlang dwalen door diverse weinig bezochte wildernisgebieden zonder een mens tegen te komen, en diep doordringen in de wereld van legendarische bergen en vulkanen, oerbossen en ijskappen. Het boek bevat een overzicht van de regio's van Patagonië en Vuurland, en de auteur helpt bij de voorbereiding en organisatie van een reis. Het hart van het boek wordt gevormd door de beschrijvingen van de 23 mooiste wandelingen en trektochten in Patagonië en Vuurland; overigens besteedt de auteur ook aandacht aan de mogelijkheden voor andere sportieve activiteiten: fietsen, klimmen en kajakken. Voorts is een overzicht opgenomen van de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals prehistorische grotschilderingen, versteende bossen, baaien vol walvissen en pinguïnkolonies. Een servicekatern met praktische informatie en adressen completeert het geheel. Henk Philippo trok jarenlang zelfstandig en als reisleider door Patagonië en Vuurland. Hij verrichtte baanbrekend werk bij het ontsluiten van het gebied voor wandelaars en klimmers.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henk Filippo
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025738952
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
301

Beschrijving

Patagonië' en 'Tierra del Fuego' zijn magische namen die al eeuwenlang ontdekkingsreizigers, klimmers en reizigers aantrekken. In de wildernisgebieden worden steeds meer trails, hutten en kampeerplaatsen aangelegd, zodat het reizen er inmiddels gemakkelijk en veilig is. In de populairste parken, zoals Torres del Paine en Los Glaciares (FitzRoy), is het toerisme dan ook booming. Maar de wat avontuurlijker ingestelde bezoeker kan nog steeds dagenlang dwalen door diverse weinig bezochte wildernisgebieden zonder een mens tegen te komen, en diep doordringen in de wereld van legendarische bergen en vulkanen, oerbossen en ijskappen.
Het boek bevat een overzicht van de regio's van Patagonië en Vuurland, en de auteur helpt bij de voorbereiding en organisatie van een reis. Het hart van het boek wordt gevormd door de beschrijvingen van de 23 mooiste wandelingen en trektochten in Patagonië en Vuurland; overigens besteedt de auteur ook aandacht aan de mogelijkheden voor andere sportieve activiteiten: fietsen, klimmen en kajakken. Voorts is een overzicht opgenomen van de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals prehistorische grotschilderingen, versteende bossen, baaien vol walvissen en pinguïnkolonies. Een servicekatern met praktische informatie en adressen completeert het geheel.

Henk Philippo trok jarenlang zelfstandig en als reisleider door Patagonië en Vuurland. Hij verrichtte baanbrekend werk bij het ontsluiten van het gebied voor wandelaars en klimmers.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henk Filippo
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025738952
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
301

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99