Berelekker / Een goal voor Imane

Prijs € 12,95

Uitverkocht

Lies Vervloet

Hardback | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Creatieve talenten met en zonder migratieachtergrond, kregen de kans om cultuursensitieve kinderboeken met herkenbare verhalen en personages in de wereld van nu te schrijven en te illustreren. Ze lieten zich inspireren door ontmoetingen met kinderen en ouders in multiculturele wijken.Het resultaat zijn tien spannende verhalen voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Elk boek bevat twee verhalen. Bij elk verhaal horen tips om samen te spelen en te leren. Ouders, leerkrachten, jeugdwerkers, hulpverleners en voorlezers kunnen zo de thema's uitdiepen en bespreken met het kind of een groep kinderen. Berelekker / Een goal voor Imane Lies Vervloet & Laura Janssens / Khadija Timouzar & Inge Lavrijsen1.'Rraaww, rraaww,' brult Aïsha blij. Vandaag mag Aïsha papa helpen met koken. Eerst doen ze de boodschappen. Maar wat koopt papa nou toch? Aïsha wil liever een heerlijk berengerechtje maken. Een smakelijk verhaaltje over een meisje dat opgroeit in een multicultureel gezin en stedelijke wijk. Met een kooktip om een berelekker fruitgerechtje te leren maken. 2. Imane en Helena houden van rokjes en juweeltjes. Maar voetballen vinden de meisjes het allerleukst. De jongens van de buurt denken hier anders over. Kunnen meisjes eigenlijk wel voetballen? En wat vindt papa daarvan? Een verhaaltje over rolpatronen tussen meisjes en jongens. Met speeltips 'rollen en hollen met een bal'. Leeftijd: peuters en kleuters

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lies Vervloet
Uitgever
Studio Sesam
ISBN
9789082345506
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
56

Beschrijving

Creatieve talenten met en zonder migratieachtergrond, kregen de kans om cultuursensitieve kinderboeken met herkenbare verhalen en personages in de wereld van nu te schrijven en te illustreren. Ze lieten zich inspireren door ontmoetingen met kinderen en ouders in multiculturele wijken.
Het resultaat zijn tien spannende verhalen voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Elk boek bevat twee verhalen. Bij elk verhaal horen tips om samen te spelen en te leren. Ouders, leerkrachten, jeugdwerkers, hulpverleners en voorlezers kunnen zo de thema's uitdiepen en bespreken met het kind of een groep kinderen.

Berelekker / Een goal voor Imane
Lies Vervloet & Laura Janssens / Khadija Timouzar & Inge Lavrijsen
1.'Rraaww, rraaww,' brult Aïsha blij. Vandaag mag Aïsha papa helpen met koken. Eerst doen ze de boodschappen. Maar wat koopt papa nou toch? Aïsha wil liever een heerlijk berengerechtje maken.
Een smakelijk verhaaltje over een meisje dat opgroeit in een multicultureel gezin en stedelijke wijk. Met een kooktip om een berelekker fruitgerechtje te leren maken.

2. Imane en Helena houden van rokjes en juweeltjes. Maar voetballen vinden de meisjes het allerleukst. De jongens van de buurt denken hier anders over. Kunnen meisjes eigenlijk wel voetballen? En wat vindt papa daarvan? Een verhaaltje over rolpatronen tussen meisjes en jongens.
Met speeltips 'rollen en hollen met een bal'.
Leeftijd: peuters en kleuters

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lies Vervloet
Uitgever
Studio Sesam
ISBN
9789082345506
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
56

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99