Beminnen en bemind worden

wat is ware liefde?

Prijs € 23,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Arie Jongkind

Paperback | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Arie Jongkind (1939) is al jarenlang een veel gelezen schrijver van Familieromans, zijn oeuvre beslaat inmiddels het illustere getal van negentien titels. Door een ongeluk moet Cornelis Roodega noodgedwongen het zeemansleven opgeven. Eengoedgebouwde kerel die ondanks een klein ongemak het goed doet bij de vrouwen.Hij woont nog thuis bij zijn moeder en geestelijk gehandicapte zus, leeft zijn leven en geniet van elke dag. Dat de moordenaar van zijn vader nog vrij rondloopt, kan hij moeilijk accepteren.Hij vindt werk en weet de dames op dat bedrijf snel voor zich te winnen. Zijn bazin probeert hem te verleiden en haar jonge secretaresse, Marijke, wordt zelfs verliefd op hem. Het leeftijdsverschil wordt uiteindelijk het breekpunt, maar haar helemaal uit zijn hart bannen, lukt niet. Als hij de vrouw van zijn leven tegenkomt, lijkt het goed te komen maar deze relatie houdt geen stand. Het overlijden van zijn moeder en de zorg voor zijn zus maken het hem niet gemakkelijk. Hoewel Marijke nu verloofd is, weet ze hem opnieuw in te pakken. Dan lijkt de moordenaar van zijn vader opeens heel dichtbij. Een onverwachte erfenis verandert veel. Marijke moet hem door omstandigheden loslaten.Een verhaal dat de werkelijkheid dicht benadert. Waar jaloezie veel kapotmaakt, geluk en verdriet vaak hand in hand gaan, maar waar ook warme genegenheid en liefde zeker niet in ontbreken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Arie Jongkind
Uitgever
Calbona
ISBN
9789492228529
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
360

Beschrijving

Arie Jongkind (1939) is al jarenlang een veel gelezen schrijver van Familieromans, zijn oeuvre beslaat inmiddels het illustere getal van negentien titels.

Door een ongeluk moet Cornelis Roodega noodgedwongen het zeemansleven opgeven. Een
goedgebouwde kerel die ondanks een klein ongemak het goed doet bij de vrouwen.
Hij woont nog thuis bij zijn moeder en geestelijk gehandicapte zus, leeft zijn leven en geniet van elke dag. Dat de moordenaar van zijn vader nog vrij rondloopt, kan hij moeilijk accepteren.
Hij vindt werk en weet de dames op dat bedrijf snel voor zich te winnen. Zijn bazin probeert hem te verleiden en haar jonge secretaresse, Marijke, wordt zelfs verliefd op hem. Het leeftijdsverschil wordt uiteindelijk het breekpunt, maar haar helemaal uit zijn hart bannen, lukt niet. Als hij de vrouw van zijn leven tegenkomt, lijkt het goed te komen maar deze relatie houdt geen stand. Het overlijden van zijn moeder en de zorg voor zijn zus maken het hem niet gemakkelijk. Hoewel Marijke nu verloofd is, weet ze hem opnieuw in te pakken. Dan lijkt de moordenaar van zijn vader opeens heel dichtbij. Een onverwachte erfenis verandert veel. Marijke moet hem door omstandigheden loslaten.

Een verhaal dat de werkelijkheid dicht benadert. Waar jaloezie veel kapotmaakt, geluk en verdriet vaak hand in hand gaan, maar waar ook warme genegenheid en liefde zeker niet in ontbreken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Arie Jongkind
Uitgever
Calbona
ISBN
9789492228529
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
360

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99