Begraven in het zand / Moord in het maanlicht (e-Book)

€ 8,49
Prijs € 4,99
Download direct dit e-Book

Amanda Stevens, Carla Cassidy

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Begraven in het zand  FBI-agent Seth Hawkins heeft één missie: de seriemoordenaar pakken die zijn slachtoffers levend begraaft in de duinen. De enige die hem daarbij kan helpen, is de mysterieuze schoonheid die hij uit het zand heeft weten te redden. Zij heeft echter geen enkele herinnering aan hoe ze is ontvoerd; ze weet zelfs niet hoe ze heet. Terwijl Seth en de vrouw samenwerken, neemt de aantrekkingskracht tussen hen toe. Naarmate ze zich meer herinnert, komen ze dichter in de buurt van de moordenaar - en wordt ook duidelijk dat er in haar leven misschien geen plek is voor hun liefde… Moord in het maanlicht Vijftien jaar geleden verdwenen er drie meisjes bij de Ruïne, een vervallen psychiatrisch ziekenhuis bij Echo Lake. Twee werden er teruggevonden, één meisje bleef onvindbaar. Voor haar zus, Rae Cavanaugh, is het alsof de nachtmerrie zich herhaalt: haar nichtje verdwijnt op mysterieuze wijze, nadat ze het laatst is gesignaleerd bij de Ruïne. Noodgedwongen wendt Rae zich tot sheriff Tom Brannon. Gezien zijn rol in de eerdere verdwijningen is hij net zo vastbesloten als zij om haar nichtje te vinden. Al snel slaat de vonk tussen hen over. Maar durft ze hem nu wél te vertrouwen? 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Amanda Stevens, Carla Cassidy
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402557589
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2022
Bestandsgrootte
1335958 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
319

Beschrijving

Begraven in het zand 
 
FBI-agent Seth Hawkins heeft één missie: de seriemoordenaar pakken die zijn slachtoffers levend begraaft in de duinen. De enige die hem daarbij kan helpen, is de mysterieuze schoonheid die hij uit het zand heeft weten te redden. Zij heeft echter geen enkele herinnering aan hoe ze is ontvoerd; ze weet zelfs niet hoe ze heet. Terwijl Seth en de vrouw samenwerken, neemt de aantrekkingskracht tussen hen toe. Naarmate ze zich meer herinnert, komen ze dichter in de buurt van de moordenaar - en wordt ook duidelijk dat er in haar leven misschien geen plek is voor hun liefde…
 
Moord in het maanlicht
 
Vijftien jaar geleden verdwenen er drie meisjes bij de Ruïne, een vervallen psychiatrisch ziekenhuis bij Echo Lake. Twee werden er teruggevonden, één meisje bleef onvindbaar. Voor haar zus, Rae Cavanaugh, is het alsof de nachtmerrie zich herhaalt: haar nichtje verdwijnt op mysterieuze wijze, nadat ze het laatst is gesignaleerd bij de Ruïne. Noodgedwongen wendt Rae zich tot sheriff Tom Brannon. Gezien zijn rol in de eerdere verdwijningen is hij net zo vastbesloten als zij om haar nichtje te vinden. Al snel slaat de vonk tussen hen over. Maar durft ze hem nu wél te vertrouwen?
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Amanda Stevens, Carla Cassidy
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402557589
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2022
Bestandsgrootte
1335958 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
319

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99