Bedrijfskunde

de basis

Prijs € 52,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Gert Alblas, P. Thuis, K. Kokke

Hardback | Maart 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bedrijfskunde De basis gaat op inleidend niveau in op de besturingsvraagstukken waarmee het management va organisaties te maken heeft.Aan de orde komen:de besturing van het productieproces;de geldstroom enmensen in de organisatie.De uitgave is zeer praktijkgericht doordat cases en voorbeelden uit de beroepspraktijk de bespreking van de theorie ondersteunen. In deze derde druk zijn vraagstukken en cases als sluitstuk van een hoofdstuk opgenomen. Hierdoor wordt de student uitgenodigd om de theorie en de praktijk met elkaar in verband te brengen.Bedrijfskunde De basis onderscheidt zich van andere boeken door een integrale benadering van de organisatie als technisch, financieel-economisch en sociaal system. In deel 1 wordt de inrichting en besturing van bedrijven vanuit verschillende invalshoeken beschreven. In deel 2 worden de functionele deelgebieden en de ontwerp-en besturingsvraagstukken die zich daarin voordoen, beschreven. in deel 3 staan ten slotte de processen binnen het bedrijf als geheel centraal.InclusiefWebsite:www.bedrijfskunde-basis.wolters.nloefentoets per hoofdstukextra vraagstukken per hoofdstukextra cases per hoofdstukuitwerkingen

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gert Alblas, P. Thuis, K. Kokke
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001919047
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
439

Beschrijving

Bedrijfskunde De basis gaat op inleidend niveau in op de besturingsvraagstukken waarmee het management va organisaties te maken heeft.
Aan de orde komen:
de besturing van het productieproces;
de geldstroom en
mensen in de organisatie.
De uitgave is zeer praktijkgericht doordat cases en voorbeelden uit de beroepspraktijk de bespreking van de theorie ondersteunen. In deze derde druk zijn vraagstukken en cases als sluitstuk van een hoofdstuk opgenomen. Hierdoor wordt de student uitgenodigd om de theorie en de praktijk met elkaar in verband te brengen.
Bedrijfskunde De basis onderscheidt zich van andere boeken door een integrale benadering van de organisatie als technisch, financieel-economisch en sociaal system. In deel 1 wordt de inrichting en besturing van bedrijven vanuit verschillende invalshoeken beschreven. In deel 2 worden de functionele deelgebieden en de ontwerp-en besturingsvraagstukken die zich daarin voordoen, beschreven. in deel 3 staan ten slotte de processen binnen het bedrijf als geheel centraal.
Inclusief
Website:
www.bedrijfskunde-basis.wolters.nl
oefentoets per hoofdstuk
extra vraagstukken per hoofdstuk
extra cases per hoofdstuk
uitwerkingen

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gert Alblas, P. Thuis, K. Kokke
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001919047
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
439

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99