Bedrijfsinformatiesystemen

Prijs € 64,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Kenneth C. Laudon, Jane P. Laudon

Paperback | Augustus 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bedrfsinformatiesystemen is een complete inleiding tot het vakgebied. Deze nieuwe editie is volledig geactualiseerd en toegespitst op het Nederlandse en Vlaamse onderw s. Aan bod komen ontwikkelingen als sociale bedr fsvoering, cloud computing, en big data.Dit boek bestaat uit vier delen: (1) organisaties, management en de netwerkonderneming; (2) IT-infrastructuur; (3) kerntoepassingen van systemen; en (4) informatiesystemen bouwen en beheren. In elk hoofdstuk wordt aandacht besteed aan drie elementen om informatietechnologie op de effectiefste w ze in te zetten: het management, de organisatie en de technologie. Elk hoofdstuk bevat leerdoelen, een case, twee interactieve sessies met vragen, een samenvatting toegespitst op de leerdoelen en herhalings- en discussievragen.Bedrfsinformatiesystemen bevat een uitgebreide theoretische basis voor studenten aan economische en informatica-opleidingen in het hoger onderws. Het helpt studenten aan de hand van voorbeelden en bedrfscases het verband te zien tussen informatiesystemen en de doelen van een organisatie. Daarnaast is het dankz de leerdoelen, samenvatting en vragen aan het eind van een hoofdstuk geschikt voor zelfstudie.Kenneth C. Laudon is docent informatiesystemen aan de Stern School of Business in New York. ____ Jane P. Laudon is managementconsultant. Zij hebben veel boeken en artikelen geschreven over informatiesystemen en de impact ervan op mens en bedrijf. De Nederlandstalige bewerking is verzorgd door Wim Van Grembergen (Universiteit Antwerpen) en Theo Bosma (Haagse Hogeschool).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kenneth C. Laudon, Jane P. Laudon
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043032018
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Bedrfsinformatiesystemen is een complete inleiding tot het vakgebied. Deze nieuwe editie is volledig geactualiseerd en toegespitst op het Nederlandse en Vlaamse onderw s. Aan bod komen ontwikkelingen als sociale bedr fsvoering, cloud computing, en big data.
Dit boek bestaat uit vier delen: (1) organisaties, management en de netwerkonderneming; (2) IT-infrastructuur; (3) kerntoepassingen van systemen; en (4) informatiesystemen bouwen en beheren. In elk hoofdstuk wordt aandacht besteed aan drie elementen om informatietechnologie op de effectiefste w ze in te zetten: het management, de organisatie en de technologie. Elk hoofdstuk bevat leerdoelen, een case, twee interactieve sessies met vragen, een samenvatting toegespitst op de leerdoelen en herhalings- en discussievragen.

Bedrfsinformatiesystemen bevat een uitgebreide theoretische basis voor studenten aan economische en informatica-opleidingen in het hoger onderws. Het helpt studenten aan de hand van voorbeelden en bedrfscases het verband te zien tussen informatiesystemen en de doelen van een organisatie. Daarnaast is het dankz de leerdoelen, samenvatting en vragen aan het eind van een hoofdstuk geschikt voor zelfstudie.

Kenneth C. Laudon is docent informatiesystemen aan de Stern School of Business in New York. ____ Jane P. Laudon is managementconsultant. Zij hebben veel boeken en artikelen geschreven over informatiesystemen en de impact ervan op mens en bedrijf. De Nederlandstalige bewerking is verzorgd door Wim Van Grembergen (Universiteit Antwerpen) en Theo Bosma (Haagse Hogeschool).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kenneth C. Laudon, Jane P. Laudon
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043032018
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99