Bedrijfseconomie Theorie en Praktijk HBO editie Uitwerkingen

theorie en Praktijk

Prijs € 37,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

R. Liethof

Paperback | Augustus 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit uitwerkingenboek vormt samen met het bijbehorende opgavenen theorieboek de studiemethode 'Bedrijfseconomie, theorie en praktijk'. Deze studiemethode wordt onder andere gebruikt voor de propedeuse van enkele heao's, maar ook lerarenopleidingen en hogere hotelscholen gebruiken dit boek om hun studenten de basiskennis van bedrijfseconomie bij te brengen. Verder wordt het boek ook veel gebruikt voor de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie.De opbouw van de uitwerkingen is identiek aan die van het opgavenboek: Elk hoofdstuk begint met een set multiple choice vragen, waarin de theorie van het hoofdstuk wordt getoetst. Vervolgens volgt een set multiple choice opgaven, waarin de rekenkundige aspecten van de theorie worden behandeld. Na de multiple choice opgaven volgt een set open opgaven waarin op eenvoudige wijze opnieuw de theorie van het gehele hoofdstuk wordt doorlopen. De hoofdstukken worden steeds afgesloten met enkele complexere opgaven die soms hoofdstukoverstijgend zijn.Over de auteurRafael Liethof heeft ruime ervaring als docent, trainer en adviseur. Hij werkt momenteel parttime als docent aan de Hogeschool voor Economische Studies in Amsterdam. Daarnaast heeft hij een eigen bureau dat trainingen en adviezen verzorgt voor het bedrijfsleven, banken en de overheid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Liethof
Uitgever
Convoy Uitgevers BV
ISBN
9789035242593
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
220

Beschrijving

Dit uitwerkingenboek vormt samen met het bijbehorende opgavenen theorieboek de studiemethode 'Bedrijfseconomie, theorie en praktijk'. Deze studiemethode wordt onder andere gebruikt voor de propedeuse van enkele heao's, maar ook lerarenopleidingen en hogere hotelscholen gebruiken dit boek om hun studenten de basiskennis van bedrijfseconomie bij te brengen. Verder wordt het boek ook veel gebruikt voor de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie.

De opbouw van de uitwerkingen is identiek aan die van het opgavenboek: Elk hoofdstuk begint met een set multiple choice vragen, waarin de theorie van het hoofdstuk wordt getoetst. Vervolgens volgt een set multiple choice opgaven, waarin de rekenkundige aspecten van de theorie worden behandeld. Na de multiple choice opgaven volgt een set open opgaven waarin op eenvoudige wijze opnieuw de theorie van het gehele hoofdstuk wordt doorlopen. De hoofdstukken worden steeds afgesloten met enkele complexere opgaven die soms hoofdstukoverstijgend zijn.

Over de auteur
Rafael Liethof heeft ruime ervaring als docent, trainer en adviseur. Hij werkt momenteel parttime als docent aan de Hogeschool voor Economische Studies in Amsterdam. Daarnaast heeft hij een eigen bureau dat trainingen en adviezen verzorgt voor het bedrijfsleven, banken en de overheid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Liethof
Uitgever
Convoy Uitgevers BV
ISBN
9789035242593
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
220

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99