Basisvaardigheden Grammatica

Prijs € 24,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

M. Bout, H. de Bruijn

Hardback | Maart 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Slaag voor de offici Taaltoets pabo!Basisvaardigheden Grammatica en Basisvaardigheden Spelling zijn voor elke pabostudent d oorbereiding op de offici Taaltoets.Gratis instaptoets: check je taalvaardighedenGa naar www.basisvaardigheden.wolters.nl voor de gratis instaptoetsen voor grammatical en spelling en ontdek over welke taalvaardigheden je wel en niet beschikt.Advies op maatDe instaptoetsen geven je advise over de vaardigheden die je moet bijspijkeren. Je bestudeert dus alleen die onderwerpen die je niet voldoende beheerst.Geschikt voor zelfstudieStap voor stap kun je je de basisgrammatica en -spelling eigen maken. Per twee pagina's wordt onderwerp behandeld met duidelijke uitleg, voorbeelden en opdrachten. Elk hoofdstuk eindigt met een samenvatting waarin de regels nog eens kort zijn weergegeven.Oefen met de cd-rom bij het boek net zo lang totdat je de stof beheerst. Eindtoetsen laten je zien waar je staat.Handig naslagwerkDe boeken bieden je naast leerstof voor de basisgrammatica en basisspelling ook leerstof en oefeningen voor de voortgezette spelling en grammatical.Door de overzichtelijke opbouw van de stof en de duidelijke praktijkvoorbeelden zijn de Basisvaardigheden daarom ook tijdens de rest van je studie en daarna handige naslagwerken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. Bout, H. de Bruijn
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001800598
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124

Beschrijving

Slaag voor de offici Taaltoets pabo!
Basisvaardigheden Grammatica en Basisvaardigheden Spelling zijn voor elke pabostudent d oorbereiding op de offici Taaltoets.
Gratis instaptoets: check je taalvaardigheden
Ga naar www.basisvaardigheden.wolters.nl voor de gratis instaptoetsen voor grammatical en spelling en ontdek over welke taalvaardigheden je wel en niet beschikt.
Advies op maat
De instaptoetsen geven je advise over de vaardigheden die je moet bijspijkeren. Je bestudeert dus alleen die onderwerpen die je niet voldoende beheerst.
Geschikt voor zelfstudie
Stap voor stap kun je je de basisgrammatica en -spelling eigen maken. Per twee pagina's wordt onderwerp behandeld met duidelijke uitleg, voorbeelden en opdrachten. Elk hoofdstuk eindigt met een samenvatting waarin de regels nog eens kort zijn weergegeven.
Oefen met de cd-rom bij het boek net zo lang totdat je de stof beheerst. Eindtoetsen laten je zien waar je staat.
Handig naslagwerk
De boeken bieden je naast leerstof voor de basisgrammatica en basisspelling ook leerstof en oefeningen voor de voortgezette spelling en grammatical.
Door de overzichtelijke opbouw van de stof en de duidelijke praktijkvoorbeelden zijn de Basisvaardigheden daarom ook tijdens de rest van je studie en daarna handige naslagwerken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. Bout, H. de Bruijn
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001800598
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99