Basisgids Werken met uw iPad en iPhone

snel aan de slag met handige tips en trucs

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Paperback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Stap voor stap kennismaken met de populaire iPad 1 of 2Internetten, e-mailen, routes bekijken, foto's en video's maken en bewerken, muziek downloaden en beluisteren. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden van de zeer gebruiksvriendelijke iPad. In deze praktische en efficiënte Basisgids leert u stap voor stap, aan de hand van duidelijke schermafbeeldingen in vlot tempo werken met dit populaire multimedia-apparaat. Naast het werken met de standaard apps en het downloaden en installeren van apps uit de App Store komen uiteraard ook de handelingen voor het bedienen van het apparaat, verbinding maken met Wi-Fi of een 3G-netwerk en het synchroniseren met de pc en iCloud aan bod. Evenals handige opties van de iPad, zoals het Berichtencentrum. Hierin kunt u alle binnengekomen berichten op uw iPad bij elkaar bekijken. Aan de hand van duidelijke instructies in dit boek doet u alle benodigde kennis op en haalt u het optimale uit uw iPad! Dit boek is geschreven volgens de bekende Visual Steps-methode: duidelijke stap voor stap-instructies met schermafbeeldingen. Een greep uit de onderwerpen:*bediening van de iPad*verbinding maken met Wi-Fi en 3G-netwerk*surfen en e-mailen*apps voor allerlei toepassingen gebruiken, zoals de apps Contactpersonen, Agenda, Kaarten en Notities*werken met het Berichtencentrum*apps downloaden en installeren uit de App Store*foto's en video's maken en bewerken*muziek aanschaffen, overzetten vanaf de pc en beluisteren Geschikt voor:iPad 1 en iPad 2Benodigde voorkennis: geen

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Visual Steps
ISBN
9789059051379
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Stap voor stap kennismaken met de populaire iPad 1 of 2

Internetten, e-mailen, routes bekijken, foto's en video's maken en bewerken, muziek downloaden en beluisteren. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden van de zeer gebruiksvriendelijke iPad. In deze praktische en efficiënte Basisgids leert u stap voor stap, aan de hand van duidelijke schermafbeeldingen in vlot tempo werken met dit populaire multimedia-apparaat.
Naast het werken met de standaard apps en het downloaden en installeren van apps uit de App Store komen uiteraard ook de handelingen voor het bedienen van het apparaat, verbinding maken met Wi-Fi of een 3G-netwerk en het synchroniseren met de pc en iCloud aan bod. Evenals handige opties van de iPad, zoals het Berichtencentrum. Hierin kunt u alle binnengekomen berichten op uw iPad bij elkaar bekijken. Aan de hand van duidelijke instructies in dit boek doet u alle benodigde kennis op en haalt u het optimale uit uw iPad!

Dit boek is geschreven volgens de bekende Visual Steps-methode: duidelijke stap voor stap-instructies met schermafbeeldingen.

Een greep uit de onderwerpen:
*bediening van de iPad
*verbinding maken met Wi-Fi en 3G-netwerk
*surfen en e-mailen
*apps voor allerlei toepassingen gebruiken, zoals de apps Contactpersonen, Agenda, Kaarten en Notities
*werken met het Berichtencentrum
*apps downloaden en installeren uit de App Store
*foto's en video's maken en bewerken
*muziek aanschaffen, overzetten vanaf de pc en beluisteren

Geschikt voor:
iPad 1 en iPad 2

Benodigde voorkennis: geen

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Visual Steps
ISBN
9789059051379
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 24,99
  • 22,95
  • 21,99
  • 22,00
  • 22,99
  • 18,99
  • 17,50
  • 22,99
  • 15,00
  • 24,99