Basisgids Sociale netwerken optimaal gebruiken

zakelijk en privé communiceren via sociale netwerken

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Paperback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Uw sociale netwerken opzetten en onderhouden - privé en zakelijk communicerenSociale netwerksites zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Zowel voor privé-, als commercieel gebruik. Eind 2011 waren er wereldwijd meer dan 750 miljoen actieve gebruikers van Facebook en ook de netwerksite Hyves heeft al meer dan 9 miljoen Nederlandse gebruikersaccounts. Er is in Nederland bijna geen bedrijf, vereniging, krant of televisieprogramma meer dat geen Facebook- of Twitter-pagina heeft. En ook voor sportclubs en hobbyverenigingen is zo'n pagina onmisbaar in de communicatie.Dit gebruiksvriendelijke boek laat u kennismaken met Facebook, Hyves, Twitter, LinkedIn en WordPress. Naast het maken van een account leert u uw account vullen met persoonlijke gegevens, maar ook met bijvoorbeeld blogs en foto's. U leert hoe u vrienden kunt toevoegen en daarbij krijgt u belangrijke uitleg voor het maken van privacyinstellingen. Heeft u een bedrijf of beheert u een vereniging? Dan krijgt u waardevolle commerciële tips om uw pagina in te zetten voor de communicatie naar uw klanten en leden. Tegenwoordig een zeer belangrijke tool binnen uw bedrijfvoering! Dit boek is geschreven volgens de bekende Visual Steps-methode: duidelijke stap voor stap-instructies met schermafbeeldingen. Een greep uit de onderwerpen:*accounts maken in Facebook, Hyves, Twitter, LinkedIn*account vullen met uw persoonlijke gegevens, blogs en foto's*vriendengroep opbouwen*privacyinstellingen maken*blog aanmaken in WordPress*tips voor commercieel gebruik Geschikt voor:Windows 7, Vista en XPMac OS X** De schermafbeeldingen in dit boek zijn gemaakt op een computer met het Windows-besturingssysteem. U kunt dit boek echter ook gebruiken op een Mac-computer. In sommige gevallen ziet u wel iets andere schermafbeeldingen, bijvoorbeeld als u een bestand opslaat op uw pc.Benodigde voorkennis:Basiskennis computervaardigheden

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Visual Steps
ISBN
9789059051973
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Uw sociale netwerken opzetten en onderhouden - privé en zakelijk communiceren

Sociale netwerksites zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Zowel voor privé-, als commercieel gebruik. Eind 2011 waren er wereldwijd meer dan 750 miljoen actieve gebruikers van Facebook en ook de netwerksite Hyves heeft al meer dan 9 miljoen Nederlandse gebruikersaccounts. Er is in Nederland bijna geen bedrijf, vereniging, krant of televisieprogramma meer dat geen Facebook- of Twitter-pagina heeft. En ook voor sportclubs en hobbyverenigingen is zo'n pagina onmisbaar in de communicatie.
Dit gebruiksvriendelijke boek laat u kennismaken met Facebook, Hyves, Twitter, LinkedIn en WordPress. Naast het maken van een account leert u uw account vullen met persoonlijke gegevens, maar ook met bijvoorbeeld blogs en foto's. U leert hoe u vrienden kunt toevoegen en daarbij krijgt u belangrijke uitleg voor het maken van privacyinstellingen.

Heeft u een bedrijf of beheert u een vereniging? Dan krijgt u waardevolle commerciële tips om uw pagina in te zetten voor de communicatie naar uw klanten en leden. Tegenwoordig een zeer belangrijke tool binnen uw bedrijfvoering!

Dit boek is geschreven volgens de bekende Visual Steps-methode: duidelijke stap voor stap-instructies met schermafbeeldingen.

Een greep uit de onderwerpen:
*accounts maken in Facebook, Hyves, Twitter, LinkedIn
*account vullen met uw persoonlijke gegevens, blogs en foto's
*vriendengroep opbouwen
*privacyinstellingen maken
*blog aanmaken in WordPress
*tips voor commercieel gebruik

Geschikt voor:
Windows 7, Vista en XP
Mac OS X*

* De schermafbeeldingen in dit boek zijn gemaakt op een computer met het Windows-besturingssysteem. U kunt dit boek echter ook gebruiken op een Mac-computer. In sommige gevallen ziet u wel iets andere schermafbeeldingen, bijvoorbeeld als u een bestand opslaat op uw pc.

Benodigde voorkennis:
Basiskennis computervaardigheden

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Visual Steps
ISBN
9789059051973
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99