Basisgids Populaire webtoepassingen

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Paperback | Juni 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Handige en veilig gebruikmaken van gratis webtoepassingen!Internet is een schatkamer vol gratis toepassingen en programma's. In deze titel wordt een aantal populaire webtoepassingen behandeld, zoals video bekijken en plaatsen op YouTube en gratis muziek beluisteren met het steeds groter wordende Spotify. Natuurlijk ontbreekt vrienden maken op de sociaal netwerksite Facebook niet in deze titel. En als u graag uw foto's, belevenissen of interesses deelt met uw familie en vrienden leert u hoe u op gemakkelijke wijze een fraai webalbum of weblog maakt. En wat te denken van spullen kopen en verkopen op de tweedehands verkoopsite Marktplaats? Daarbij krijgt u voldoende informatie aangereikt over veilig kopen en betalen op internet. Dit boek is geschreven volgens de bekende Visual Steps-methode: duidelijke stap voor stap-instructies met schermafbeeldingen. Een greep uit de onderwerpen:*uw homevideo op YouTube*muziek beluisteren met Spotify*handelen op Marktplaats*een weblog maken met Blogger*het sociaal netwerk Facebook*videobellen met Skype*online foto's laten afdrukken*foto's in een webalbum plaatsen*online naslagwerken, uitzending gemist en andere handige websites bekijken*veilig kopen en betalen op internetGeschikt voor:Windows 7, Vista en XPBenodigde voorkennis:Basiskennis computervaardigheden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Visual Steps
ISBN
9789059052772
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
236

Beschrijving

Handige en veilig gebruikmaken van gratis webtoepassingen!

Internet is een schatkamer vol gratis toepassingen en programma's. In deze titel wordt een aantal populaire webtoepassingen behandeld, zoals video bekijken en plaatsen op YouTube en gratis muziek beluisteren met het steeds groter wordende Spotify. Natuurlijk ontbreekt vrienden maken op de sociaal netwerksite Facebook niet in deze titel. En als u graag uw foto's, belevenissen of interesses deelt met uw familie en vrienden leert u hoe u op gemakkelijke wijze een fraai webalbum of weblog maakt.
En wat te denken van spullen kopen en verkopen op de tweedehands verkoopsite Marktplaats? Daarbij krijgt u voldoende informatie aangereikt over veilig kopen en betalen op internet.

Dit boek is geschreven volgens de bekende Visual Steps-methode: duidelijke stap voor stap-instructies met schermafbeeldingen.

Een greep uit de onderwerpen:
*uw homevideo op YouTube
*muziek beluisteren met Spotify
*handelen op Marktplaats
*een weblog maken met Blogger
*het sociaal netwerk Facebook
*videobellen met Skype
*online foto's laten afdrukken
*foto's in een webalbum plaatsen
*online naslagwerken, uitzending gemist en andere handige websites bekijken
*veilig kopen en betalen op internet

Geschikt voor:
Windows 7, Vista en XP

Benodigde voorkennis:
Basiskennis computervaardigheden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Visual Steps
ISBN
9789059052772
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
236

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99