Basiscursus AutoCAD 2004

Prijs € 36,00

Uitverkocht

B. Rademaker, Bram Rademaker, R. Woolderink

Paperback | September 2003 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De basis voor uw succes!Als beginnende gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met AutoCAD2004.AutoCAD 2004 is de nieuwste versie van het tekenprogramma AutoCAD. In korte tijd leert u omgaan met wezenlijke functies zoals tekenen, tekeningen wijzigen, teksten plaatsen, (associatief) maatvoeren en arceren. Daarnaast gaat u aan de slag met herhaalbare elementen zoals blocks, referentietekeningen en images.Deze Basiscursus leert u plotten in Modelspace en Paperspace en u maakt kennis met plotstijlen. U leest over geavanceerde mogelijkheden om elementen tussen de tekeningen uit te wisselen met het AutoCAD Design Centre. Voor het onderscheid tussen de AutoCAD-elementen maakt het programma onder meer gebruik van verschillende kleuren, lijntypen en lijndikten. Deze kunnen het best in lagen georganiseerd worden. Het werken met lagen wordt in een apart hoofdstuk behandeld en het principe wordt in het hele boek toegepast. U leert ook werken met de nieuwe tool palettes. Tot slot werkt u in 3D, controleert u tekeningen met de functie Drawing Standards, richt u zelf AutoCAD in, maakt u uw eigen templates en stelt u werkbalken op maat samen.Alle basisvaardigheden worden stapsgewijs op een begrijpelijke manieruitgelegd en aangevuld met oefeningen, zodat u snel leert wat u in dedagelijkse praktijk nodig hebt!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
B. Rademaker, Bram Rademaker, R. Woolderink
Uitgever
Academic Service
ISBN
9789039521823
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2003
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
340

Beschrijving

De basis voor uw succes!

Als beginnende gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met AutoCAD
2004.

AutoCAD 2004 is de nieuwste versie van het tekenprogramma AutoCAD. In korte tijd leert u omgaan met wezenlijke functies zoals tekenen, tekeningen wijzigen, teksten plaatsen, (associatief) maatvoeren en arceren. Daarnaast gaat u aan de slag met herhaalbare elementen zoals blocks, referentietekeningen en images.

Deze Basiscursus leert u plotten in Modelspace en Paperspace en u maakt kennis met plotstijlen. U leest over geavanceerde mogelijkheden om elementen tussen de tekeningen uit te wisselen met het AutoCAD Design Centre. Voor het onderscheid tussen de AutoCAD-elementen maakt het programma onder meer gebruik van verschillende kleuren, lijntypen en lijndikten. Deze kunnen het best in lagen georganiseerd worden. Het werken met lagen wordt in een apart hoofdstuk behandeld en het principe wordt in het hele boek toegepast. U leert ook werken met de nieuwe tool palettes. Tot slot werkt u in 3D, controleert u tekeningen met de functie Drawing Standards, richt u zelf AutoCAD in, maakt u uw eigen templates en stelt u werkbalken op maat samen.

Alle basisvaardigheden worden stapsgewijs op een begrijpelijke manier
uitgelegd en aangevuld met oefeningen, zodat u snel leert wat u in de
dagelijkse praktijk nodig hebt!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
B. Rademaker, Bram Rademaker, R. Woolderink
Uitgever
Academic Service
ISBN
9789039521823
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2003
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
340

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99