Basisboek Windows 7

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Paperback | Januari 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Stap voor stap-handleiding voor iedereen die start met de Windows 7-computer.Basisboek Windows 7 is een handig boek als u nog nooit op een computer of laptop heeft gewerkt en graag aan de slag wil met de computer. Dit boek is speciaal geschreven voor beginners. Beginnerhandelingen zoals het aanzetten van de pc of laptop en het gebruik van de muis of het touchpad op een laptop leert u stap voor stap. Ook kunt u na doorwerken van dit boek werken met het toetsenbord, een briefje schrijven en tekst opmaken. Daarnaast leert u alles over werken met mappen en openen en opslaan van bestanden. Snel even iets opzoeken? De uitgebreide index helpt u op weg. En om het geleerde te herhalen kunt u gebruik maken van de oefeningen aan het einde van ieder hoofdstuk.Een greep uit de onderwerpen:*starten en afsluiten van computer en Windows*werken met muis, toetsenbord en touchpad*basis tekstverwerking brief schrijven, opslaan en openen*werken met bestanden en mappen Dit computerboek is geschreven volgens de bekende Visual Steps-methode: duidelijke stap voor stap-instructies met schermafbeeldingen. Voordelige zwart-wit editie. Geschikt voor thuis- en cursusgebruik. Inclusief herhalingsoefeningen per hoofdstuk en gratis docentenhandleiding (PDF). Gratis online toetsen beschikbaar op www.computerbrevet.nlGeschikt voor:*Windows 7 Starter*Windows 7 Home Premium*Windows 7 Professional*Windows 7 UltimateBenodigde voorkennis: geen

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Visual Steps
ISBN
9789059052567
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Stap voor stap-handleiding voor iedereen die start met de Windows 7-computer.

Basisboek Windows 7 is een handig boek als u nog nooit op een computer of laptop heeft gewerkt en graag aan de slag wil met de computer. Dit boek is speciaal geschreven voor beginners.
Beginnerhandelingen zoals het aanzetten van de pc of laptop en het gebruik van de muis of het touchpad op een laptop leert u stap voor stap. Ook kunt u na doorwerken van dit boek werken met het toetsenbord, een briefje schrijven en tekst opmaken. Daarnaast leert u alles over werken met mappen en openen en opslaan van bestanden.
Snel even iets opzoeken? De uitgebreide index helpt u op weg. En om het geleerde te herhalen kunt u gebruik maken van de oefeningen aan het einde van ieder hoofdstuk.

Een greep uit de onderwerpen:
*starten en afsluiten van computer en Windows
*werken met muis, toetsenbord en touchpad
*basis tekstverwerking brief schrijven, opslaan en openen
*werken met bestanden en mappen

Dit computerboek is geschreven volgens de bekende Visual Steps-methode: duidelijke stap voor stap-instructies met schermafbeeldingen. Voordelige zwart-wit editie. Geschikt voor thuis- en cursusgebruik. Inclusief herhalingsoefeningen per hoofdstuk en gratis docentenhandleiding (PDF). Gratis online toetsen beschikbaar op www.computerbrevet.nl

Geschikt voor:
*Windows 7 Starter
*Windows 7 Home Premium
*Windows 7 Professional
*Windows 7 Ultimate

Benodigde voorkennis: geen

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Visual Steps
ISBN
9789059052567
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99