Basisboek OpenOffice.org

Prijs € 7,50

Uitverkocht

Paperback | April 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Snel aan de slag met het gratis programmapakket OpenOffice.orgGratis software verovert in rap tempo de wereld. Ook u kunt profiteren van deze ontwikkeling door over te stappen naar het gratis pakket OpenOffice.org. Dit uitgebreide, professionele kantoorpakket bevat programma's voor onder andere tekstverwerking, rekenen (spreadsheets) en presentaties maken.Functies en mogelijkheden van OpenOffice.org zijn vergelijkbaar met die van andere bekende pakketten, zoals van de marktleider Microsoft Office.In dit boek leert u snel en efficiënt werken met de programma's Writer (tekstverwerken), Calc (rekenen) en Impress (presenteren). Geschikt voor computergebruikers die in vlot tempo kennis willen maken met OpenOffice.org en beschikken over basiskennis computervaardigheden.Dit computerboek is geschreven volgens de bekende Visual Steps-methode: duidelijke stap voor stap-instructies met schermafbeeldingen. Voordelige zwart-wit editie. Geschikt voor thuis- en cursusgebruik. Inclusief herhalingsoefeningen per hoofdstuk en gratis docentenhandleiding (PDF). Gratis online toetsen beschikbaar op www.computerbrevet.nlEen greep uit de onderwerpen: *OpenOffice.org downloaden en installeren*teksten maken en bewerken met Writer*opmaakprofielen aanpassen*AutoCorrectie gebruiken*documenten afdrukken*afbeeldingen en vormen toevoegen*inhoudsopgave en trefwoordenregister maken*werken met tabellen, mailings en macro's*rekenen met Calc*de Functie-Assistent gebruiken*diagram maken*Calc als database gebruiken*subtotalen, draaitabellen en macro's maken*presentaties maken met Impress*presenteren met ImpressBenodigde voorkennis:Basiskennis computervaardigheid. Geschikt voor:De schermafbeeldingen in dit boek zijn gemaakt op een Windows 7-pc.De programma's werken op een andere Windows-versie identiek, dus u kunt dit boek ook met die combinatie gebruiken. OpenOffice.org functioneert ook op systemen met Linux (x86) en MacOSX (x86).

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Visual Steps
ISBN
9789059052963
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
404

Beschrijving

Snel aan de slag met het gratis programmapakket OpenOffice.org

Gratis software verovert in rap tempo de wereld. Ook u kunt profiteren van deze ontwikkeling door over te stappen naar het gratis pakket OpenOffice.org. Dit uitgebreide, professionele kantoorpakket bevat programma's voor onder andere tekstverwerking, rekenen (spreadsheets) en presentaties maken.

Functies en mogelijkheden van OpenOffice.org zijn vergelijkbaar met die van andere bekende pakketten, zoals van de marktleider Microsoft Office.

In dit boek leert u snel en efficiënt werken met de programma's Writer (tekstverwerken), Calc (rekenen) en Impress (presenteren). Geschikt voor computergebruikers die in vlot tempo kennis willen maken met OpenOffice.org en beschikken over basiskennis computervaardigheden.

Dit computerboek is geschreven volgens de bekende Visual Steps-methode: duidelijke stap voor stap-instructies met schermafbeeldingen. Voordelige zwart-wit editie. Geschikt voor thuis- en cursusgebruik. Inclusief herhalingsoefeningen per hoofdstuk en gratis docentenhandleiding (PDF). Gratis online toetsen beschikbaar op www.computerbrevet.nl

Een greep uit de onderwerpen:
*OpenOffice.org downloaden en installeren
*teksten maken en bewerken met Writer
*opmaakprofielen aanpassen
*AutoCorrectie gebruiken
*documenten afdrukken
*afbeeldingen en vormen toevoegen
*inhoudsopgave en trefwoordenregister maken
*werken met tabellen, mailings en macro's
*rekenen met Calc
*de Functie-Assistent gebruiken
*diagram maken
*Calc als database gebruiken
*subtotalen, draaitabellen en macro's maken
*presentaties maken met Impress
*presenteren met Impress

Benodigde voorkennis:
Basiskennis computervaardigheid.

Geschikt voor:
De schermafbeeldingen in dit boek zijn gemaakt op een Windows 7-pc.
De programma's werken op een andere Windows-versie identiek, dus u kunt dit boek ook met die combinatie gebruiken. OpenOffice.org functioneert ook op systemen met Linux (x86) en MacOSX (x86).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Visual Steps
ISBN
9789059052963
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
404

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99