Bang voor kanker

hoe kun je helpen?

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Goedele van Edom

Paperback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe angst bij kanker verlichten? Praktische gids voor al wie met kanker te maken krijgt Kanker wordt steeds meer een chronische, behandelbare ziekte. Toch is het nog altijd de belangrijkste doodsoorzaak in de westerse samenleving. De diagnose klinkt nog vaak als een doodvonnis. De angst die mensen daarbij ervaren, moeten ze gedeeltelijk alleen doorstaan. Maar de naaste omgeving kan een belangrijke rol spelen. Dit boek stelt een dertigtal concrete strategieën voor om kankerpatiënten te helpen bij het hanteerbaar maken van hun angst. Zo verbetert hun levenskwaliteit. 30 concrete strategieën om de angst te lijf te gaanBaanbrekend werk over een van de gevoeligste onderwerpen bij mensen met kanker: angstVoor zorgverleners, familie en vrienden van patiënten'Een baanbrekend boek dat een verschil kan maken voor al wie met kanker wordt geconfronteerd.'- Manu Keirse, klinisch psycholoog Goedele Van Edom is doctor in de Godgeleerdheid en vrijwillig wetenschappelijk medewerkster aan de KU Leuven. Als pastor is ze voltijds verbonden aan het Imeldaziekenhuis in Bonheiden, waar ze dagelijks mensen met kanker begeleidt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Goedele van Edom
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401417037
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Hoe angst bij kanker verlichten?
Praktische gids voor al wie met kanker te maken krijgt Kanker wordt steeds meer een chronische, behandelbare ziekte. Toch is het nog altijd de belangrijkste doodsoorzaak in de westerse samenleving. De diagnose klinkt nog vaak als een doodvonnis. De angst die mensen daarbij ervaren, moeten ze gedeeltelijk alleen doorstaan. Maar de naaste omgeving kan een belangrijke rol spelen. Dit boek stelt een dertigtal concrete strategieën voor om kankerpatiënten te helpen bij het hanteerbaar maken van hun angst. Zo verbetert hun levenskwaliteit.

30 concrete strategieën om de angst te lijf te gaan
Baanbrekend werk over een van de gevoeligste onderwerpen bij mensen met kanker: angst
Voor zorgverleners, familie en vrienden van patiënten

'Een baanbrekend boek dat een verschil kan maken voor al wie met kanker wordt geconfronteerd.'
- Manu Keirse, klinisch psycholoog

Goedele Van Edom is doctor in de Godgeleerdheid en vrijwillig wetenschappelijk medewerkster aan de KU Leuven. Als pastor is ze voltijds verbonden aan het Imeldaziekenhuis in Bonheiden, waar ze dagelijks mensen met kanker begeleidt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Goedele van Edom
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401417037
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 24,99
  • 15,00
  • 18,99
  • 23,00
  • 22,50
  • 15,99
  • 23,99
  • 18,99