Bakkerij de Toekomst

de eerste schreden in het bakkersvak

Prijs € 23,50

Uitverkocht

Paperback | Juli 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Periodeboek "Bakkerij De Toekomst" is speciaal ontwikkeld voor de opleiding assistent bakker. Samen met het opdrachtenboek Assistent bakker vormt het één geheel en heeft het als doel jou te helpen bij je opleiding. Naast dit periodeboek heb je ook het opdrachtenboek 'Assistent bakker' en een gebruikersnaam en inlogcode voor FlexBase nodig.Als thema heeft dit periodeboek "de eerste schreden in het bakkersvak". Daarnaast heeft het als doel een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van je beroepshouding.In dit periodeboek worden de verschillende onderdelen van het bakkersvak, waar je mee in aanraking komt, aan de orde gesteld. De volgende onderwerpen staan in dit periodeboek centraal: bedrijfstypen en productgroepen; beroepshouding; hygiënisch werken; ergonomisch en veilig werken; werken met recepten; werken met grondstoffen; werken met apparatuur en gereedschappen; schoonmaken van de bakkerij.Het Opdrachtenboekboek Assistent bakker bevat theorie- en praktijkopdrachten. De opdrachten zijn zo samengesteld dat ze aansluiten bij de Kerntaak horende werkprocessen.De serie boeken voor de opleiding Assistent bakker bestaat uit de volgende titels:Opdrachtenboek Assistent bakkerPeriodeboek 'Bakkerij De Toekomst'

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Nederlands Bakkerij Centrum
ISBN
9789080165700
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
50

Beschrijving

Periodeboek "Bakkerij De Toekomst" is speciaal ontwikkeld voor de opleiding assistent bakker. Samen met het opdrachtenboek Assistent bakker vormt het één geheel en heeft het als doel jou te helpen bij je opleiding. Naast dit periodeboek heb je ook het opdrachtenboek 'Assistent bakker' en een gebruikersnaam en inlogcode voor FlexBase nodig.

Als thema heeft dit periodeboek "de eerste schreden in het bakkersvak". Daarnaast heeft het als doel een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van je beroepshouding.

In dit periodeboek worden de verschillende onderdelen van het bakkersvak, waar je mee in aanraking komt, aan de orde gesteld.

De volgende onderwerpen staan in dit periodeboek centraal: bedrijfstypen en productgroepen; beroepshouding; hygiënisch werken; ergonomisch en veilig werken; werken met recepten; werken met grondstoffen; werken met apparatuur en gereedschappen; schoonmaken van de bakkerij.

Het Opdrachtenboekboek Assistent bakker bevat theorie- en praktijkopdrachten. De opdrachten zijn zo samengesteld dat ze aansluiten bij de Kerntaak horende werkprocessen.

De serie boeken voor de opleiding Assistent bakker bestaat uit de volgende titels:
Opdrachtenboek Assistent bakker
Periodeboek 'Bakkerij De Toekomst'

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Nederlands Bakkerij Centrum
ISBN
9789080165700
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
50

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99