Anti-roest

Deel 1 van Trilogie

Prijs € 12,95

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Geert Wels

Paperback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

HET VERHAALTijdens haar eerste werkdag wordt Lisa door Ron uitgenodigd voor een bezoek aan het autosalon in Cannes. Daar belandt ze in een voordracht van dokter Lombardo, een autoriteit op het vlak van wellness. De meeste aanwezigen genieten met volle teugen van de vergelijking tussen het menselijk lichaam en het functioneren van een auto. Maar niet alleen wil deze dokter zijn publiek inzicht geven; zijn doel is pas bereikt als de toehoorders ook iets gaan doen. Zal hij in dit plan slagen? En wie zal hem daarbij helpen?VRAGEN DIE EEN ANTWOORD KRIJGENEnergie tanken voor een beter humeur Het interne mannetje roept "honger!? Stress & de beren van de 21ste eeuw Voeding & Formule 1 Diëten zorgt voor overgewicht Stress en gewichtsproblemen Burn-out door tekort aan voeding (top-)sporters verslijten sneller Elke dag meer genietenOVER HET ONTSTAAN VAN DEZE NOVELLEGeert Wels (°1969) is van opleiding doctor in de psychologie, met specialisatie in gezondheidspsychologie & statistiek. Als kind al was hij gefascineerd door de wisselwerking tussen lichaam en geest en wilde hij zijn toekomst graag in eigen handen houden. Ondertussen is hij al vele jaren actief als welzijnscoach. Deze novelle is geschreven dankzij de resultaten, inspiratie en wijze lessen van cliënten en vele toegewijde collega's wereldwijd. "Dank u voor alle mooie en leerrijke ervaringen!"

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Geert Wels
Uitgever
Wels International
ISBN
9789081071901
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
126

Beschrijving

HET VERHAAL
Tijdens haar eerste werkdag wordt Lisa door Ron uitgenodigd voor een bezoek aan het autosalon in Cannes. Daar belandt ze in een voordracht van dokter Lombardo, een autoriteit op het vlak van wellness. De meeste aanwezigen genieten met volle teugen van de vergelijking tussen het menselijk lichaam en het functioneren van een auto. Maar niet alleen wil deze dokter zijn publiek inzicht geven; zijn doel is pas bereikt als de toehoorders ook iets gaan doen. Zal hij in dit plan slagen? En wie zal hem daarbij helpen?

VRAGEN DIE EEN ANTWOORD KRIJGEN
Energie tanken voor een beter humeur
Het interne mannetje roept "honger!?
Stress & de beren van de 21ste eeuw
Voeding & Formule 1
Diëten zorgt voor overgewicht
Stress en gewichtsproblemen
Burn-out door tekort aan voeding (top-)sporters verslijten sneller
Elke dag meer genieten

OVER HET ONTSTAAN VAN DEZE NOVELLE
Geert Wels (°1969) is van opleiding doctor in de psychologie, met specialisatie in gezondheidspsychologie & statistiek. Als kind al was hij gefascineerd door de wisselwerking tussen lichaam en geest en wilde hij zijn toekomst graag in eigen handen houden. Ondertussen is hij al vele jaren actief als welzijnscoach.
Deze novelle is geschreven dankzij de resultaten, inspiratie en wijze lessen van cliënten en vele toegewijde collega's wereldwijd.
"Dank u voor alle mooie en leerrijke ervaringen!"

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Geert Wels
Uitgever
Wels International
ISBN
9789081071901
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
126

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99