Amsterdam Kookboek

recepten & verhalen

Prijs € 25,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Laura de Grave

Hardback | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Proef Amsterdam! In dit kookboek neemt culinair journalist Laura de Grave je mee langs haar favoriete Amsterdamse restaurants en kookt zij met de chef telkens een Amsterdams, Nederlands of multicultureel gerecht dat is ingeburgerd in de stad. Ze neemt een letterlijk kijkje in de keuken en neemt naast het recept ook het verhaal achter het gerecht mee in het boek. Daarnaast ontmoet zij ambachtslieden die vaak eeuwenoude tradities van voedselbereiding voortzetten. Spring achter op de fiets bij Laura en beleef haar culinaire Amsterdam. Kriskras door de stad naar de leukste markten, typisch Amsterdamse restaurants, chille hang-outs en 'geheime' adresjes waar de lekkerste Amsterdamse producten worden gemaakt. Met circa 30 authentieke recepten!Laura de Grave (1987) is culinair journalist en woont in Amsterdam. Ze studeerde Nederlandse Taal en Cultuur, Journalistiek en Nieuwe Media. Als freelancer schrijft zij o.a. voor Jamie magazine, Bouillon! magazine en Munchies (VICE). Daarnaast werkte zij mee aan diverse culinaire boeken. Hans de Kort (1963) is zelfstandig fotograaf voor tijdschriften en reclamebureaus op het gebied van mode, reizen en portretten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Laura de Grave
Uitgever
Uitgeverij Brandt
ISBN
9789492037695
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Proef Amsterdam! In dit kookboek neemt culinair journalist Laura de Grave je mee langs haar favoriete Amsterdamse restaurants en kookt zij met de chef telkens een Amsterdams, Nederlands of multicultureel gerecht dat is ingeburgerd in de stad. Ze neemt een letterlijk kijkje in de keuken en neemt naast het recept ook het verhaal achter het gerecht mee in het boek. Daarnaast ontmoet zij ambachtslieden die vaak eeuwenoude tradities van voedselbereiding voortzetten.

Spring achter op de fiets bij Laura en beleef haar culinaire Amsterdam. Kriskras door de stad naar de leukste markten, typisch Amsterdamse restaurants, chille hang-outs en 'geheime' adresjes waar de lekkerste Amsterdamse producten worden gemaakt.

Met circa 30 authentieke recepten!


Laura de Grave (1987) is culinair journalist en woont in Amsterdam. Ze studeerde Nederlandse Taal en Cultuur, Journalistiek en Nieuwe Media. Als freelancer schrijft zij o.a. voor Jamie magazine, Bouillon! magazine en Munchies (VICE). Daarnaast werkte zij mee aan diverse culinaire boeken.

Hans de Kort (1963) is zelfstandig fotograaf voor tijdschriften en reclamebureaus op het gebied van mode, reizen en portretten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Laura de Grave
Uitgever
Uitgeverij Brandt
ISBN
9789492037695
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99