Als je teveel voelt...

hoe hoog sensitieve personen het dagelijks leven ervaren

Prijs € 14,50

Uitverkocht

Jutta Nebel

Paperback | Mei 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe hoog sensitieve personen het dagelijks leven ervaren. Hoog sensitieve persoonlijkheden (HSP) hebben een verhoogde gevoeligheid voor prikkels. Tegenwoordig schat men dat 15 - 20% van de bevolking deze eigenschap heeft. Zij nemen geluiden of geuren, onuitgesproken stemmingen van hun medemensen, hun eigen herinneringen en gedachten veel intensiever waar dan normale mensen. De schrijfster, zelf een HSP, werd als kind al verkeerd begrepen, was door haar overgevoeligheid vaak ziek, en is in de loop der jaren gaan schrijven over haar ervaringen om zichzelf te bevestigen en moed in te spreken. Toen ze vrij recent ontdekte dat zij hoogsensitief was, en dat vele anderen dat ook zijn, verzamelde zij haar verhalen in een boek. Daarmee geeft zij de lezer die hierin iets van zichzelf ontdekt een hulpmiddel om moeilijke situaties in het dagelijks leven gemakkelijker te overwinnen. Zij toont aan dat hoog sensitieve personen absoluut niet ziek zijn, alleen anders, en dat hun zogenaamde probleem ook voordelen kan hebben. Een prettig geschreven boek voor hoog gevoelige mensen zelf, voor hun familieleden en vrienden, en voor therapeuten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jutta Nebel
Uitgever
Panta Rhei, Uitgeverij
ISBN
9789088400292
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Hoe hoog sensitieve personen het dagelijks leven ervaren.
Hoog sensitieve persoonlijkheden (HSP) hebben een verhoogde gevoeligheid voor prikkels. Tegenwoordig schat men dat 15 - 20% van de bevolking deze eigenschap heeft. Zij nemen geluiden of geuren, onuitgesproken stemmingen van hun medemensen, hun eigen herinneringen en gedachten veel intensiever waar dan normale mensen.
De schrijfster, zelf een HSP, werd als kind al verkeerd begrepen, was door haar overgevoeligheid vaak ziek, en is in de loop der jaren gaan schrijven over haar ervaringen om zichzelf te bevestigen en moed in te spreken. Toen ze vrij recent ontdekte dat zij hoogsensitief was, en dat vele anderen dat ook zijn, verzamelde zij haar verhalen in een boek. Daarmee geeft zij de lezer die hierin iets van zichzelf ontdekt een hulpmiddel om moeilijke situaties in het dagelijks leven gemakkelijker te overwinnen. Zij toont aan dat hoog sensitieve personen absoluut niet ziek zijn, alleen anders, en dat hun zogenaamde probleem ook voordelen kan hebben.
Een prettig geschreven boek voor hoog gevoelige mensen zelf, voor hun familieleden en vrienden, en voor therapeuten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jutta Nebel
Uitgever
Panta Rhei, Uitgeverij
ISBN
9789088400292
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99