Als je het licht niet kunt zien (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Anthony Doerr

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2015 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 34 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Een blind meisje te midden van het geweld van de Tweede Wereldoorlog Voor alle liefhebbers van De boekendief'Anthony Doerr heeft een nieuwe maatstaf gehanteerd voor wat een verhaal met je kan doen.' Dave EggersDe jonge Marie-Laure is blind. Ze woont met haar vader in Parijs naast het Natuurhistorisch Museum, waar hij werkt als curator. Als Marie-Laure twaalf is bezetten de nazi's Parijs en vader en dochter vluchten naar het Bretonse Saint-Malo. Ze hebben de grootste en meest waardevolle schat van het museum meegenomen. In een Duits mijnstadje groeit Werner Pfennig op in een weeshuis samen met zijn jongere zusje Jutta. Werner belandt bij de Hitlerjugend en wordt vervolgens naar het front gestuurd. Via Rusland komt hij tenslotte in Saint-Malo terecht, waar zijn verhaal en dat van Marie-Laure samenkomen. Anthony Doerr heeft met zijn werk al vele gerenommeerde literaire prijzen gewonnen. Hij schreef tien jaar lang aan deze roman, die door de internationale pers als een meesterwerk wordt beschouwd en waarvan de filmrechten zijn verkocht aan 20th Century Fox. Anthony Doerr woont met zijn vrouw en twee jonge zoons in Boisse, Idaho.'Zijn imponerende gevoel voor detail en prachtige metaforen zijn overweldigend.' San Francisco Chronicle'Doerr schildert met een rijk prozapalet dat resoneert als een klok en lang blijft hangen in je hoofd.' Daily Mail'Absoluut betoverend.' The Guardian'Hij kan een scène tot leven wekken in één enkele alinea.' The Times

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anthony Doerr
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044345957
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2015
Bestandsgrootte
903590 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
564

Beschrijving

Een blind meisje te midden van het geweld van de Tweede Wereldoorlog
Voor alle liefhebbers van De boekendief

'Anthony Doerr heeft een nieuwe maatstaf gehanteerd voor wat een verhaal met je kan doen.' Dave Eggers

De jonge Marie-Laure is blind. Ze woont met haar vader in Parijs naast het Natuurhistorisch Museum, waar hij werkt als curator. Als Marie-Laure twaalf is bezetten de nazi's Parijs en vader en dochter vluchten naar het Bretonse Saint-Malo. Ze hebben de grootste en meest waardevolle schat van het museum meegenomen.

In een Duits mijnstadje groeit Werner Pfennig op in een weeshuis samen met zijn jongere zusje Jutta. Werner belandt bij de Hitlerjugend en wordt vervolgens naar het front gestuurd. Via Rusland komt hij tenslotte in Saint-Malo terecht, waar zijn verhaal en dat van Marie-Laure samenkomen.

Anthony Doerr heeft met zijn werk al vele gerenommeerde literaire prijzen gewonnen. Hij schreef tien jaar lang aan deze roman, die door de internationale pers als een meesterwerk wordt beschouwd en waarvan de filmrechten zijn verkocht aan 20th Century Fox. Anthony Doerr woont met zijn vrouw en twee jonge zoons in Boisse, Idaho.

'Zijn imponerende gevoel voor detail en prachtige metaforen zijn overweldigend.' San Francisco Chronicle

'Doerr schildert met een rijk prozapalet dat resoneert als een klok en lang blijft hangen in je hoofd.' Daily Mail

'Absoluut betoverend.' The Guardian

'Hij kan een scène tot leven wekken in één enkele alinea.' The Times

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anthony Doerr
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044345957
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2015
Bestandsgrootte
903590 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
564

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99