Alles over assessmentcenters

Prijs € 21,90

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

J.J.R. van Minden

Paperback | Januari 2002 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Verreweg de meeste sollicitanten worden vandaag de dag 'ontleed' via een of andere vorm van het assessment-center - steeds vaker afgekort tot assessment. Het gaat hierbij niet, zoals bij psychologisch onderzoek, om intelligentie of persoonlijkheid, maar om het gedrag. Een dag lang wordt de kandidaat geobserveerd bij rollenspelen, presentaties, vergaderingen, groepsdiscussies, en andere tests, en worden de resultaten van zijn 'postbak-opdracht' geanalyseerd.Alles over assessment centers beschrijft de praktijk van assessment. Het staat boordevol adviezen over hoe je je in groepen kunt onderscheiden als leider, hoe creatief te zijn, toneel te spelen en effectief time management te bedrijven op de testdag. Verder geeft dit boek vele voorbeelden van de dagelijkse gang van zaken bij de selectiebureaus. Opgaven en problemen worden stapsgewijs besproken en aangepakt. Het assessment center kent na lezing van dit boek geen geheimen meer. Omzeil alle valkuilen en start de onderzoeksdag blakend van zelfvertrouwen! Succes (bijna) verzekerd!Jack van Minden (psycholoog) is directeur van adviesbureau Psycom in Amstelveen, dat uiteenlopende loopbaantrainingen verzorgt, waaronder Interview-Training, Test-Training, Assessment-Training en Carri -Counseling. Bovendien traint het bureau managers en allerlei functionarissen.Hij is auteur van bestsellers als Alles over psychologische tests, Alles over management tests, Alles over selectiegesprekken, Alles over solliciteren op internet, Alles over salarisonderhandelingen en Alles over loopbaanplanning.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J.J.R. van Minden
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789025415181
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2002
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
271

Beschrijving

Verreweg de meeste sollicitanten worden vandaag de dag 'ontleed' via een of andere vorm van het assessment-center - steeds vaker afgekort tot assessment. Het gaat hierbij niet, zoals bij psychologisch onderzoek, om intelligentie of persoonlijkheid, maar om het gedrag. Een dag lang wordt de kandidaat geobserveerd bij rollenspelen, presentaties, vergaderingen, groepsdiscussies, en andere tests, en worden de resultaten van zijn 'postbak-opdracht' geanalyseerd.
Alles over assessment centers beschrijft de praktijk van assessment. Het staat boordevol adviezen over hoe je je in groepen kunt onderscheiden als leider, hoe creatief te zijn, toneel te spelen en effectief time management te bedrijven op de testdag. Verder geeft dit boek vele voorbeelden van de dagelijkse gang van zaken bij de selectiebureaus. Opgaven en problemen worden stapsgewijs besproken en aangepakt. Het assessment center kent na lezing van dit boek geen geheimen meer. Omzeil alle valkuilen en start de onderzoeksdag blakend van zelfvertrouwen! Succes (bijna) verzekerd!
Jack van Minden (psycholoog) is directeur van adviesbureau Psycom in Amstelveen, dat uiteenlopende loopbaantrainingen verzorgt, waaronder Interview-Training, Test-Training, Assessment-Training en Carri -Counseling. Bovendien traint het bureau managers en allerlei functionarissen.
Hij is auteur van bestsellers als Alles over psychologische tests, Alles over management tests, Alles over selectiegesprekken, Alles over solliciteren op internet, Alles over salarisonderhandelingen en Alles over loopbaanplanning.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J.J.R. van Minden
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789025415181
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2002
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
271

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99