Achtervolgd door het verleden / Dubbel zo gevaarlijk (e-Book)

€ 8,49
Prijs € 4,99
Download direct dit e-Book

Amanda Stevens, Tyler Anne Snell

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Achtervolgd door het verleden Na de dood van haar oma keert Arden Mayfair terug naar Berdeaux Place, het landhuis waar ze als klein meisje het levenloze lichaam van haar moeder in de tuin aantrof, met een magnoliablaadje op haar lippen. De moordenaar zit al jaren achter de tralies. Dan staat Ardens ex-geliefde, advocaat Reid Sutton, ineens op de stoep. Tot haar schrik voelt ze meteen weer de oude aantrekkingskracht tussen hen. Maar nog schokkender is zijn bericht: er is opnieuw een dode vrouw gevonden - met een magnoliablaadje bij haar lichaam... Dubbel zo gevaarlijk Om haar tweelingzus, Jenna, uit de brand te helpen, doet Riley Stone zich als haar voor op het chique feest van de knappe zakenman Desmond Nash. Op de terugweg raakt ze verzeild in een angstig avontuur: ze wordt van de weg gereden en vlucht het bos in. Daar wordt ze gered door Desmond, die moedig afrekent met haar belager. Hiermee is alleen geen einde gekomen aan de mysterieuze dreiging; iemand heeft het duidelijk op Riley - of Jenna? - gemunt. Maar waarom? En hoelang lukt het Desmond nog om haar te beschermen? 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Amanda Stevens, Tyler Anne Snell
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402554335
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2021
Bestandsgrootte
1193970 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
346

Beschrijving

Achtervolgd door het verleden
 
Na de dood van haar oma keert Arden Mayfair terug naar Berdeaux Place, het landhuis waar ze als klein meisje het levenloze lichaam van haar moeder in de tuin aantrof, met een magnoliablaadje op haar lippen. De moordenaar zit al jaren achter de tralies. Dan staat Ardens ex-geliefde, advocaat Reid Sutton, ineens op de stoep. Tot haar schrik voelt ze meteen weer de oude aantrekkingskracht tussen hen. Maar nog schokkender is zijn bericht: er is opnieuw een dode vrouw gevonden - met een magnoliablaadje bij haar lichaam...
 
Dubbel zo gevaarlijk
 
Om haar tweelingzus, Jenna, uit de brand te helpen, doet Riley Stone zich als haar voor op het chique feest van de knappe zakenman Desmond Nash. Op de terugweg raakt ze verzeild in een angstig avontuur: ze wordt van de weg gereden en vlucht het bos in. Daar wordt ze gered door Desmond, die moedig afrekent met haar belager. Hiermee is alleen geen einde gekomen aan de mysterieuze dreiging; iemand heeft het duidelijk op Riley - of Jenna? - gemunt. Maar waarom? En hoelang lukt het Desmond nog om haar te beschermen?
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Amanda Stevens, Tyler Anne Snell
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402554335
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2021
Bestandsgrootte
1193970 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
346

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99