Aan de slag met C++

Prijs € 54,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Gertjan Laan

Paperback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze geheel herziene zesde druk van Aan de slag met C++ is een grondige kennismaking met de objectgeoriënteerde programmeertaal C++ volgens de laatste standaarden, C++11 en C++14.In een heldere, aansprekende stijl zet de auteur eerst de basisprincipes van de taal uiteen, waarna in het tweede gedeelte onder meer het ontwerpen van klassen aan de orde komen, en het werken met objecten, overerving, dynamisch geheugen, templates, polymorfie, streams en exceptionhandling. Daar waar nodig verhelderen UML-klassendiagrammen de broncode. Verder biedt dit boek een nauwkeurige en leesbare inleiding in alle belangrijke begrippen uit de standaardbibliotheek (STL) zoals vector, list, stack, queue, deque, iterator, algoritmen, functieobjecten en lambdafuncties.Via de website www.aandeslagmetcpp.nl is aanvullend materiaal beschikbaar:*de broncode van alle voorbeelden uit het boek; *antwoorden op de vragen en uitwerkingen van de opdrachten die aan het eind van elk hoofdstuk aan de orde komen;Gertjan Laan (www.gertjanlaan.nl) was als docent werkzaam in het hoger onderwijs. Hij gaf jaren les in wiskunde en programmeertalen, waaronder C++ en Java. Hij is auteur van diverse succesvolle boeken, waaronder Aan de slag met Java, Aan de slag met Ruby, Datastructuren in Java, OO-programmeren in Java met BlueJ.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gertjan Laan
Uitgever
Boom
ISBN
9789024412938
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
432

Beschrijving

Deze geheel herziene zesde druk van Aan de slag met C++ is een grondige kennismaking met de objectgeoriënteerde programmeertaal C++ volgens de laatste standaarden, C++11 en C++14.

In een heldere, aansprekende stijl zet de auteur eerst de basisprincipes van de taal uiteen, waarna in het tweede gedeelte onder meer het ontwerpen van klassen aan de orde komen, en het werken met objecten, overerving, dynamisch geheugen, templates, polymorfie, streams en exceptionhandling. Daar waar nodig verhelderen UML-klassendiagrammen de broncode.
Verder biedt dit boek een nauwkeurige en leesbare inleiding in alle belangrijke begrippen uit de standaardbibliotheek (STL) zoals vector, list, stack, queue, deque, iterator, algoritmen, functieobjecten en lambdafuncties.

Via de website www.aandeslagmetcpp.nl is aanvullend materiaal beschikbaar:
*de broncode van alle voorbeelden uit het boek;
*antwoorden op de vragen en uitwerkingen van de opdrachten die aan het eind van elk hoofdstuk aan de orde komen;

Gertjan Laan (www.gertjanlaan.nl) was als docent werkzaam in het hoger onderwijs. Hij gaf jaren les in wiskunde en programmeertalen, waaronder C++ en Java. Hij is auteur van diverse succesvolle boeken, waaronder Aan de slag met Java, Aan de slag met Ruby, Datastructuren in Java, OO-programmeren in Java met BlueJ.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gertjan Laan
Uitgever
Boom
ISBN
9789024412938
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
432

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99