2017

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Jos Bazelmans

Hardback | Juni 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Stichting Archeologie & Publiek breng in samenwerking met Pronk Producties en met medewerking van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed in maart 2018 het Jaarboek van de Nederlandse Archeologie 2017 uit. Het Jaarboek van de Nederlandse Archeologie is een bundel van 168 pagina's van de twintig meest toonaangevende archeologische opgravingen. Onder de genomineerde opgravingen zijn er ook een aantal uit Brabant, namelijk de opgravingen in Tilburg, Haps en Veldhoven Zilverackers. Meerdere projecten van BAAC uit Den Bosch en Laagland Archeologie uit Eindhoven zijn genomineerd.Onder de genomineerde opgravingen zijn verder:*Trechterbekergrafveld in Dalfsen door ADC*Varkensmarkt Roermond door Aeres Milieu*Medel in Tiel door o.a. BAAC en de Vrije Universiteit*Austerlitz door o.a. BAAC en RAAP*Noorderbrugtracé in Maastricht door Arcadis*Havenzate in Raalte door Laagland Archeologie*Hemelum in Friesland door RAAPCommissie Jaarboek van de Nederlandse ArcheologieDe genomineerde opgravingen zijn gekozen door een commissie voorgezeten door Jos Bazelmans (RCE). De commissie bestond verder uit Willemien van de Langemheen (RCE), Dietske Bedeaux (SAP), Pieter Pronk (Pronk Producties en ARCH), Nico van der Feest (Aeres Milieu), Mart Hoffmann (amateurarcheoloog), Hans van Haren (geïnteresseerd publiek).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jos Bazelmans
Uitgever
Pronk Produkties
ISBN
9789082704518
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168

Beschrijving

Stichting Archeologie & Publiek breng in samenwerking met Pronk Producties en met medewerking van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed in maart 2018 het Jaarboek van de Nederlandse Archeologie 2017 uit.
Het Jaarboek van de Nederlandse Archeologie is een bundel van 168 pagina's van de twintig meest toonaangevende archeologische opgravingen.
Onder de genomineerde opgravingen zijn er ook een aantal uit Brabant, namelijk de opgravingen in Tilburg, Haps en Veldhoven Zilverackers. Meerdere projecten van BAAC uit Den Bosch en Laagland Archeologie uit Eindhoven zijn genomineerd.
Onder de genomineerde opgravingen zijn verder:
*Trechterbekergrafveld in Dalfsen door ADC
*Varkensmarkt Roermond door Aeres Milieu
*Medel in Tiel door o.a. BAAC en de Vrije Universiteit
*Austerlitz door o.a. BAAC en RAAP
*Noorderbrugtracé in Maastricht door Arcadis
*Havenzate in Raalte door Laagland Archeologie
*Hemelum in Friesland door RAAP

Commissie Jaarboek van de Nederlandse Archeologie
De genomineerde opgravingen zijn gekozen door een commissie voorgezeten door Jos Bazelmans (RCE). De commissie bestond verder uit Willemien van de Langemheen (RCE), Dietske Bedeaux (SAP), Pieter Pronk (Pronk Producties en ARCH), Nico van der Feest (Aeres Milieu), Mart Hoffmann (amateurarcheoloog), Hans van Haren (geïnteresseerd publiek).


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jos Bazelmans
Uitgever
Pronk Produkties
ISBN
9789082704518
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99