2 Niveau 4

Prijs € 72,95

Uitverkocht

C.A. Abrahamse

Paperback | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het theorieboek Persoonlijke basiszorg deel 2 niveau 4 richt zich op belangrijke werkprocessen van mbo-verpleegkundige, zoals vitale functies en slaap-waakritme, het verlenen van eerste hulp, helpen bij mobiliteitsproblemen en palliatieve terminale zorg. Ieder onderdeel wordt afgesloten met een begrippenlijst. De inhoud is daarmee geschikt voor mbo-studenten en mensen die zelfstandig meer willen leren over het werk van een mbo-verpleegkundige.De mbo-verpleegkundige wordt opgeleid om in alle branches van de verpleging en verzorging te werken: ziekenhuis, verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg, de geestelijke gezondheidszorg en de gehandicaptenzorg. Zij levert vanuit een teamverband vraaggerichte intramurale en/of ambulante en/of semimurale zorg. Het theorieboek Persoonlijke basiszorg deel 2 niveau 4 maakt deel uit van de serie Traject V&V. Persoonlijke basiszorg deel 2 niveau 4 sluit volledig aan bij de werkprocessen 'Biedt persoonlijke verzorging en monitort welbevinden' en 'Begeleidt een zorgvrager' uit het kwalificatiedossier mbo-verpleegkundige. Bij dit theorieboek behoort het werkboek Persoonlijke basiszorg deel 2 niveau 4 uit de serie Traject V&V.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C.A. Abrahamse
Uitgever
ThiemeMeulenhoff bv
ISBN
9789006910322
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
246

Beschrijving

Het theorieboek Persoonlijke basiszorg deel 2 niveau 4 richt zich op belangrijke werkprocessen van mbo-verpleegkundige, zoals vitale functies en slaap-waakritme, het verlenen van eerste hulp, helpen bij mobiliteitsproblemen en palliatieve terminale zorg. Ieder onderdeel wordt afgesloten met een begrippenlijst. De inhoud is daarmee geschikt voor mbo-studenten en mensen die zelfstandig meer willen leren over het werk van een mbo-verpleegkundige.

De mbo-verpleegkundige wordt opgeleid om in alle branches van de verpleging en verzorging te werken: ziekenhuis, verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg, de geestelijke gezondheidszorg en de gehandicaptenzorg. Zij levert vanuit een teamverband vraaggerichte intramurale en/of ambulante en/of semimurale zorg.
Het theorieboek Persoonlijke basiszorg deel 2 niveau 4 maakt deel uit van de serie Traject V&V. Persoonlijke basiszorg deel 2 niveau 4 sluit volledig aan bij de werkprocessen 'Biedt persoonlijke verzorging en monitort welbevinden' en 'Begeleidt een zorgvrager' uit het kwalificatiedossier mbo-verpleegkundige. Bij dit theorieboek behoort het werkboek Persoonlijke basiszorg deel 2 niveau 4 uit de serie Traject V&V.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C.A. Abrahamse
Uitgever
ThiemeMeulenhoff bv
ISBN
9789006910322
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
246

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99