101 opvoedingsvragen

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jaak Remes

Paperback | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Er bestaan geen toverformules waarmee je opvoedingsproblemen in een vingerknip kunt oplossen. Opvoeden is nu eenmaal geen exacte wetenschap. Maar met een aangepaste aanpak kun je een lastige situatie omdraaienen de rust in huis herstellen. Of je nu kampt met een peuter die maar niet zindelijk wordt, een kleuter die niet wil eten, een kind dat agressief is of een puber die de hele tijd rebelleert, dit boek brengt je een verhelderend inzicht in de meest voorkomende opvoedingsproblemen en reikt je een sleutel aan om ze op te lossen.101 Opvoedingsvragen geeft een antwoord op vragen die de Opvoedwinkel ontving van echte vaders, moeders en opvoeders. Dit boek boordevol praktische tips biedt elke ouder en opvoeder nuttig advies over hoe je kinderen op een gezonde manier kunt stimuleren en vormen. Met duidelijke richtlijnen is opvoeden een stuk eenvoudiger dan je denkt.OVER DE AUTEURJaak Remes is orthopedagoog en gestalttherapeut met een eigen praktijk in Gent. Samen met zijn vrouw Magda, voormalig studiemeester-opvoeder en onthaalmoeder, heeft hij vier volwassen kinderen en zeven kleinkinderen. Magda en Jaak vormen de drijvende kracht achter de Opvoedwinkel waar je terecht kunt voor gratis opvoedkundig advies.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jaak Remes
Uitgever
Acco België
ISBN
9789033491733
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Beschrijving

Er bestaan geen toverformules waarmee je opvoedingsproblemen in een vingerknip kunt oplossen. Opvoeden is nu eenmaal geen exacte wetenschap. Maar met een aangepaste aanpak kun je een lastige situatie omdraaien
en de rust in huis herstellen. Of je nu kampt met een peuter die maar niet zindelijk wordt, een kleuter die niet wil eten, een kind dat agressief is of een puber die de hele tijd rebelleert, dit boek brengt je een verhelderend inzicht in de meest voorkomende opvoedingsproblemen en reikt je een sleutel aan om ze op te lossen.

101 Opvoedingsvragen geeft een antwoord op vragen die de Opvoedwinkel ontving van echte vaders, moeders en opvoeders. Dit boek boordevol praktische tips biedt elke ouder en opvoeder nuttig advies over hoe je kinderen op een gezonde manier kunt stimuleren en vormen. Met duidelijke richtlijnen is opvoeden een stuk eenvoudiger dan je denkt.

OVER DE AUTEUR

Jaak Remes is orthopedagoog en gestalttherapeut met een eigen praktijk in Gent. Samen met zijn vrouw Magda, voormalig studiemeester-opvoeder en onthaalmoeder, heeft hij vier volwassen kinderen en zeven kleinkinderen. Magda en Jaak vormen de drijvende kracht achter de Opvoedwinkel waar je terecht kunt voor gratis opvoedkundig advies.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jaak Remes
Uitgever
Acco België
ISBN
9789033491733
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99