1000 plekken die je echt gezien moet hebben - Belgie

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Santina De Meester, Paul De Moor, Sara Van Pucke, Joris Verbeure

Paperback | Februari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Volledig geactualiseerde editie van oerdegelijke toerismebijbel'De auteurs van "1000 plekken die je écht gezien moet hebben in België" vindendat er weinig landen in Europa zo spannend zijn als België en willen in ditboek een "afspiegeling in duizendvoud geven van dat wonderbaarlijke land met zijn ontelbare kamers met uitzicht op de Noordzee". Het boek in zijn geheel is een soort caleidoscoop van België, om thuis te lezen of om ermee op uit te trekken.' - Knack Weekend 1000 bijzondere plekken beschreven in evenveel sprekende columns.Dit boek is zowel een boeiend naslagwerk met verrassende weetjes als een praktische reisgids om op stap te gaan. Met een indrukwekkend overzicht van monumenten, parken, cafés, musea, pleinen, bedevaartsoorden, winkels, hotels, kerken, molens, dorpen en begijnhoven die je in België ooit eens moet hebben gezien. Je hoeft niet ver te reizen om te proeven van culturele hoogtepunten en verborgen parels.Met meer dan 500 foto's, een kanjer van een toerismegids! Boordevol anekdotes, geschiedenis en verhalen. Met alle nodige praktische info voor een bezoek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Santina De Meester, Paul De Moor, Sara Van Pucke, Joris Verbeure
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401407465
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
856

Beschrijving

Volledig geactualiseerde editie van oerdegelijke toerismebijbel
'De auteurs van "1000 plekken die je écht gezien moet hebben in België" vinden
dat er weinig landen in Europa zo spannend zijn als België en willen in dit
boek een "afspiegeling in duizendvoud geven van dat wonderbaarlijke land met zijn ontelbare kamers met uitzicht op de Noordzee". Het boek in zijn geheel is een soort caleidoscoop van België, om thuis te lezen of om ermee op uit te trekken.' - Knack Weekend

1000 bijzondere plekken beschreven in evenveel sprekende columns.
Dit boek is zowel een boeiend naslagwerk met verrassende weetjes als een praktische reisgids om op stap te gaan. Met een indrukwekkend overzicht van monumenten, parken, cafés, musea, pleinen, bedevaartsoorden, winkels, hotels, kerken, molens, dorpen en begijnhoven die je in België ooit eens moet hebben gezien. Je hoeft niet ver te reizen om te proeven van culturele hoogtepunten en verborgen parels.
Met meer dan 500 foto's, een kanjer van een toerismegids! Boordevol anekdotes, geschiedenis en verhalen. Met alle nodige praktische info voor een bezoek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Santina De Meester, Paul De Moor, Sara Van Pucke, Joris Verbeure
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401407465
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
856

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99