Mindfulness meditaties

meditaties bij een Pad van Vrijheid

Prijs € 22,50

Uitverkocht

David Dewulf

Hardback | September 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mindfulness is een levenshouding die zorgt voor meer rust en meer waardering voor het nu en die helpt bij het dagelijkse oplossingsgericht en creatief denken. Wetenschappelijk onderzoek toont steeds meer toepassingen. In deze dubbele cd uitgave worden verschillende meditaties uit het zeer succesvolle boek Mindfulness. Een pad van vrijheid’ in de praktijk omgezet. Zowel de eeuwenoude wijsheid van mindfulness als de toegepaste westerse psychologie kan je je op deze manier helemaal eigen maken. Je leert met een aantal oefeningen meer rust en appreciatie vinden in het nu. Daarnaast komen er meditaties aan bod die in wetenschappelijk onderzoek aantoonden zeer efficiënt te zijn voor chronische pijn en depressie. Er worden ook meditaties aangereikt om evenwichtig en zorgzaam om te gaan met ontgoocheling en overweldigende emoties.David Dewulf is arts. Hij introduceerde mindfulness ter preventie van depressie in Vlaanderen. Hij richtte het ‘Instituut voor Aandacht en Mindfulness’ op voor opleidingen en wetenschappelijk onderzoek (www.aandacht.be). Hij werkt samen met verschillende universiteiten om het effect van mindfulness verder te onderzoeken voor verschillende toepassingen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David Dewulf
Uitgever
David Dewulf
ISBN
9789033475894
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
46

Beschrijving

Mindfulness is een levenshouding die zorgt voor meer rust en meer waardering voor het nu en die helpt bij het dagelijkse oplossingsgericht en creatief denken. Wetenschappelijk onderzoek toont steeds meer toepassingen.

In deze dubbele cd uitgave worden verschillende meditaties uit het zeer succesvolle boek Mindfulness. Een pad van vrijheid’ in de praktijk omgezet. Zowel de eeuwenoude wijsheid van mindfulness als de toegepaste westerse psychologie kan je je op deze manier helemaal eigen maken. Je leert met een aantal oefeningen meer rust en appreciatie vinden in het nu. Daarnaast komen er meditaties aan bod die in wetenschappelijk onderzoek aantoonden zeer efficiënt te zijn voor chronische pijn en depressie. Er worden ook meditaties aangereikt om evenwichtig en zorgzaam om te gaan met ontgoocheling en overweldigende emoties.

David Dewulf is arts. Hij introduceerde mindfulness ter preventie van depressie in Vlaanderen. Hij richtte het ‘Instituut voor Aandacht en Mindfulness’ op voor opleidingen en wetenschappelijk onderzoek (www.aandacht.be). Hij werkt samen met verschillende universiteiten om het effect van mindfulness verder te onderzoeken voor verschillende toepassingen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David Dewulf
Uitgever
David Dewulf
ISBN
9789033475894
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
46

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99