Zuid-Spanje

Prijs € 25,90

In herdruk

Paperback | Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Andalusië: de wieg van de Flamenco, het stierengevecht en de streek van Carmen, hoofdpersoon uit de gelijknamige opera van Bizet.De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met deze fascinerende regio en zijn steden. Eerst komen de geschiedenis, bevolking en natuur van Zuid-Spanje uitgebreid aan bod. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van het Alhambra naar de Grote Moskee van Córdoba en van de moorse kastelen naar de wijngaarden met de beroemde sherry-druiven en de ongerepte natuur. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina's over onder andere 'Van La Pileta tot Picasso', 'Fiësta's' en 'Flamenco'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet.In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Zuid-Spanje is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Uitgeverij Cambium
ISBN
9789066554696
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Andalusië: de wieg van de Flamenco, het stierengevecht en de streek van Carmen, hoofdpersoon uit de gelijknamige opera van Bizet.

De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met deze fascinerende regio en zijn steden. Eerst komen de geschiedenis, bevolking en natuur van Zuid-Spanje uitgebreid aan bod. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van het Alhambra naar de Grote Moskee van Córdoba en van de moorse kastelen naar de wijngaarden met de beroemde sherry-druiven en de ongerepte natuur. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina's over onder andere 'Van La Pileta tot Picasso', 'Fiësta's' en 'Flamenco'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet.

In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Zuid-Spanje is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Uitgeverij Cambium
ISBN
9789066554696
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99