Zoute griotten speciaal

Prijs € 21,08

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Martin de Jong

Paperback | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het leven is ingewikkeld, de liefde nog veel ingewikkelder. Dat ondervindt Evert als Jardina op zijn pad komt. Deze speciale jubileumeditie van de hilarische cultkomedie Zoute griotten bevat bovendien vijf uit de roman voortgevloeide bijzondere verhalen. Reacties op de oorspronkelijke uitgave:'Een voorbeeld van een humoristische roman met een goede (hier duidelijk door Reve en Carmiggelt beïnvloede) stijl.' (NBD Biblion)'In dit eerste deel van wat een heuse cyclus moet worden over de - fake - gemeente Buisdorp weet de schrijver, die volkomen onterecht vergeleken wordt met Ronald Giphart (De Jong is veel grappiger) een buitengewoon amusant beeld te geven van het studentenmilieu in een middelgrote plaats. Lachen mag.' (De Limburger)'Dit debuut van Martin de Jong heeft me beurtelings ontroerd en doen schaterlachen. Zoute griotten is trouwens ook een zéér doordacht boek, met ijzersterke personages, een goede verhaalstructuur. De auteur verstaat de kunst om slapstick aan ernst te koppelen. Hij doet het niet zo provocerend als Arnon Grunberg maar wel op een verfijnde manier die ik best kan appreciëren en die tevens voor mij iets vrij unieks heeft.' (Ansiel)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Martin de Jong
Uitgever
www.denieuwebestseller.nl
ISBN
9789461939395
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Het leven is ingewikkeld, de liefde nog veel ingewikkelder. Dat ondervindt Evert als Jardina op zijn pad komt. Deze speciale jubileumeditie van de hilarische cultkomedie Zoute griotten bevat bovendien vijf uit de roman voortgevloeide bijzondere verhalen. Reacties op de oorspronkelijke uitgave:
'Een voorbeeld van een humoristische roman met een goede (hier duidelijk door Reve en Carmiggelt beïnvloede) stijl.' (NBD Biblion)
'In dit eerste deel van wat een heuse cyclus moet worden over de - fake - gemeente Buisdorp weet de schrijver, die volkomen onterecht vergeleken wordt met Ronald Giphart (De Jong is veel grappiger) een buitengewoon amusant beeld te geven van het studentenmilieu in een middelgrote plaats. Lachen mag.' (De Limburger)
'Dit debuut van Martin de Jong heeft me beurtelings ontroerd en doen schaterlachen. Zoute griotten is trouwens ook een zéér doordacht boek, met ijzersterke personages, een goede verhaalstructuur. De auteur verstaat de kunst om slapstick aan ernst te koppelen. Hij doet het niet zo provocerend als Arnon Grunberg maar wel op een verfijnde manier die ik best kan appreciëren en die tevens voor mij iets vrij unieks heeft.' (Ansiel)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Martin de Jong
Uitgever
www.denieuwebestseller.nl
ISBN
9789461939395
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99