Zorgboek parkinsonismen

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Paperback | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"We weten nu drie jaar dat mijn man MSA heeft. Dat was moeilijk te aanvaarden. Er is de afgelopen jaren heel wat water naar de zee gestroomd. Het is ook nu soms nog moeilijk, maar ik zie ook positieve dingen. We zijn bijvoorbeeld een stuk hechter geworden, gewoon omdat we samen zo veel hebben meegemaakt..." Als u te horen krijgt dat u of uw naaste een parkinsonisme heeft, zal dat een grote schok zijn. Mogelijk heeft het lange tijd geduurd voor duidelijk werd dat het om een parkinsonisme gaat. Veel mensen zijn daarom ook opgelucht. Er is een eind gekomen aan de onzekerheid.Na de diagnose zult u nieuwe vragen hebben. Over het verloop van de ziekte bijvoorbeeld of over mogelijke behandelingen en vooruitzichten. Ook zult u behoefte hebben aan praktische informatie. Waar vindt u de hulp die u zoekt? Welke hulpmiddelen zijn geschikt? Van welke regelingen kunt u gebruik maken? En waar kunt u terecht als u verzorging nodig heeft? Veel mensen met een parkinsonisme willen zo lang mogelijk zelfstandig blijven. Dit lukt - met de juiste hulp en begeleiding - vaak goed. Ook hierover vindt u informatie. Dit boek legt de nadruk op wat u zélf kunt doen. Het helpt u met nieuwe situaties en problemen omgaan.Het zorgboek Parkinsonismen is geschreven voor mensen met een (atypisch) parkinsonisme, hun naasten en hulpverleners. Het is gemaakt in samenwerking met de Parkinson Vereniging. Veel deskundigen hebben er hun medewerking aan verleend, onder wie neurologen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, oefentherapeuten, psychologen en logopedisten. Ook ervaringsdeskundigen hebben aan het boek meegewerkt. Hierdoor geeft het boek betrouwbare en actuele informatie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Stichting September
ISBN
9789086481859
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

"We weten nu drie jaar dat mijn man MSA heeft. Dat was moeilijk te aanvaarden. Er is de afgelopen jaren heel wat water naar de zee gestroomd. Het is ook nu soms nog moeilijk, maar ik zie ook positieve dingen. We zijn bijvoorbeeld een stuk hechter geworden, gewoon omdat we samen zo veel hebben meegemaakt..."

Als u te horen krijgt dat u of uw naaste een parkinsonisme heeft, zal dat een grote schok zijn. Mogelijk heeft het lange tijd geduurd voor duidelijk werd dat het om een parkinsonisme gaat. Veel mensen zijn daarom ook opgelucht. Er is een eind gekomen aan de onzekerheid.
Na de diagnose zult u nieuwe vragen hebben. Over het verloop van de ziekte bijvoorbeeld of over mogelijke behandelingen en vooruitzichten. Ook zult u behoefte hebben aan praktische informatie. Waar vindt u de hulp die u zoekt? Welke hulpmiddelen zijn geschikt? Van welke regelingen kunt u gebruik maken? En waar kunt u terecht als u verzorging nodig heeft?
Veel mensen met een parkinsonisme willen zo lang mogelijk zelfstandig blijven. Dit lukt - met de juiste hulp en begeleiding - vaak goed. Ook hierover vindt u informatie. Dit boek legt de nadruk op wat u zélf kunt doen. Het helpt u met nieuwe situaties en problemen omgaan.
Het zorgboek Parkinsonismen is geschreven voor mensen met een (atypisch) parkinsonisme, hun naasten en hulpverleners. Het is gemaakt in samenwerking met de Parkinson Vereniging. Veel deskundigen hebben er hun medewerking aan verleend, onder wie neurologen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, oefentherapeuten, psychologen en logopedisten. Ook ervaringsdeskundigen hebben aan het boek meegewerkt. Hierdoor geeft het boek betrouwbare en actuele informatie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Stichting September
ISBN
9789086481859
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99