ZorgBasics diversiteit

Het is normaal verschillend te zijn

Prijs € 24,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Andrea Kuckert - Wöstheinrich, Marjan Stomph

Paperback | Maart 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Diversiteit is voor zorgverleners een dagelijks gegeven en een belangrijk aandachtspunt in de professionele vorming. Bij diversiteit gaat het niet alleen om het kijken naar het verschil in sociaal-culturele achtergrond maar ook om het zoeken naar overeenkomsten.In deze uitgave van de reeks ZorgBasics staat daarom diversiteit centraal. De auteurs laten vanuit verschillende oogpunten zien dat het normaal is verschillend te zijn. Vanuit theoretische kaders, persoonlijke levensverhalen en voorbeelden uit de zorgpraktijk wordt dit thema verhelderd. Omdat diversiteit ook veel te maken heeft met de eigen persoonlijkheid worden tevens reflectieve vragen aan de lezer gesteld. Ten behoeve van de tweede druk is de inhoud geactualiseerd. Wat de auteurs te maken hebben met diversiteit zal tijdens het lezen van het boek duidelijk worden.De ZorgBasics zijn geschreven voor studenten die een gezondheidszorgopleiding volgen in het hbo en professionals in de zorg. De nadruk ligt op de basisvakken die worden gegeven in de eerste studiejaren en de beroepscompetenties die tijdens de eerste fase van de opleiding behaald moeten worden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Andrea Kuckert - Wöstheinrich, Marjan Stomph
Uitgever
Boom Lemma uitgevers
ISBN
9789462364554
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Diversiteit is voor zorgverleners een dagelijks gegeven en een belangrijk aandachtspunt in de professionele vorming. Bij diversiteit gaat het niet alleen om het kijken naar het verschil in sociaal-culturele achtergrond maar ook om het zoeken naar overeenkomsten.

In deze uitgave van de reeks ZorgBasics staat daarom diversiteit centraal. De auteurs laten vanuit verschillende oogpunten zien dat het normaal is verschillend te zijn. Vanuit theoretische kaders, persoonlijke levensverhalen en voorbeelden uit de zorgpraktijk wordt dit thema verhelderd. Omdat diversiteit ook veel te maken heeft met de eigen persoonlijkheid worden tevens reflectieve vragen aan de lezer gesteld. Ten behoeve van de tweede druk is de inhoud geactualiseerd. Wat de auteurs te maken hebben met diversiteit zal tijdens het lezen van het boek duidelijk worden.

De ZorgBasics zijn geschreven voor studenten die een gezondheidszorgopleiding volgen in het hbo en professionals in de zorg. De nadruk ligt op de basisvakken die worden gegeven in de eerste studiejaren en de beroepscompetenties die tijdens de eerste fase van de opleiding behaald moeten worden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Andrea Kuckert - Wöstheinrich, Marjan Stomph
Uitgever
Boom Lemma uitgevers
ISBN
9789462364554
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99